• EETALAGE
 • Boxen, pakketten en kant & klaar
 • Groenten en kruiden
 • Fruit
 • Boter, kaas en eieren
 • Zuivel
 • Vega, vlees en vis
 • Brood en banket
 • Meel, bonen en pasta
 • Zoet en hartig beleg
 • Koffie, thee, sap en drank
 • Sauzen en smaakmakers
 • Lekkers en snacks
 • Cadeaus en overige
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Blijdorp is deze week gesloten, Woensdag 18 augustus zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 16 augustus 10:30 uur

  Rechtstreex Blijdorp
  Wijkchef Shannon
  Bestel in de webshop
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen
  Incasso na afhalen
  Bezorgen
  Bezorgkosten: € 2,50 vanaf € 35,00
  Gratis vanaf € 65,00

  Rechtstreex Blijdorp

  Van Beuningenstraat 22, 3039WE, Rotterdam

  Update! Nu ook op woensdag open. Bestel voor maandag 10:30 voor ophalen op woensdag en voor ophalen op vrijdag bestel je voor woensdag 10:30. 

  Sinds deze week kan je ook betalen middels automatisch incasso. Bij het afronden moet je eerst via Ideal 0,01 cent overmaken naar mijn zakelijke rekening Shannon's Lekkernijen. Ongeveer een week na dat je je bestelling hebt opgehaald zal ik het incasseren. Mocht er een product per ongeluk missen of is er iets niet goed dan kan je dat in die week nog doorgeven dan verwerk ik dit op je factuur en wordt dat bedrag ook niet geïncasseerd

  Kom je heerlijke boodschappen ophalen bij deze prachtige locatie in Blijdorp, bij stadskwekerij De Kas aan de van Beuningenstraat 22 vlakbij Metro Blijdorp.

  Ook kan je bij mij de planten en zaden kopen die ze hier bij stadkwekerij de kas opkweken met hun vrijwilligers. Allemaal gekweekt van zaad of stekjes uit Rotterdam. Zo sponsor je ook weer een goed initatief in hartje Blijdorp! Natuurlijk kan je ook op donderdag overdag langs komen, dan krijg je er nog advies van Marja, Eva of hun vrijwilligers bij.

  Op maandag verstuur ik de nieuwsbrief met het nieuwe assortiment. Via de webshop kun je de hele week jouw bestelling doorgeven, zolang deze maar voor woensdag 10:30 uur 's ochtends binnen is anders komt je bestelling bij de volgende week terecht. 

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

  Je kunt ook kiezen om je boodschappen te laten bezorgen. Vanaf € 2,95 brengen we het bij je aan huis. Je kan je gewenste bezorgtijd tot een uur van tevoren nog bij mij wijzigen. 

  Kan je niet, ben je wat later of wil je het toch liever laten bezorgen? Neem dan contact met mij op via whatsapp/sms of bel mij even.

  Betalen kan bij mij middels automatisch incasso.

  Tot snel bij mijn afhaalpunt in Blijdorp.

  Groeten, Shannon

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.   +31617860249

  BTW: NL002231056B54
  KVK: 63129213


  Bestellen voor
  maandag 10:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:30 - 16:00
  woensdag 16:00 - 18:00
  woensdag 18:00 - 19:30
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bestellen voor
  woensdag 10:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:30 - 16:30
  vrijdag 16:00 - 18:00
  vrijdag 18:00 - 19:30
  zaterdag 11:00 - 12:00
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief