Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Blijdorp
Wijkchef Shannon
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
PIN bij afhalen

Rechtstreex Blijdorp

Van Beuningenstraat 22, 3039WE, Rotterdam

Kom je heerlijke boodschappen ophalen bij deze prachtige locatie in Blijdorp, bij stadskwekerij De Kas aan de van Beuningenstraat 22 vlakbij Metro Blijdorp.

Ook kan je bij mij de planten en zaden kopen die ze hier bij stadkwekerij de kas opkweken met hun vrijwilligers. Allemaal gekweekt van zaad of stekjes uit Rotterdam. Zo sponsor je ook weer een goed initatief in hartje Blijdorp! Natuurlijk kan je ook op donderdag overdag langs komen, dan krijg je er nog advies van Marja, Eva of hun vrijwilligers bij.

Op maandag verstuur ik de nieuwsbrief met het nieuwe assortiment. Via de webshop kun je de hele week jouw bestelling doorgeven, zolang deze maar voor woensdag 10:30 uur 's ochtends binnen is anders komt je bestelling bij de volgende week terecht. 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Je kunt ook kiezen om je boodschappen te laten bezorgen. Vanaf € 2,95 brengen we het bij je aan huis. Je kan je gewenste bezorgtijd tot een uur van tevoren nog bij mij wijzigen. 

Kan je niet, ben je wat later of wil je het toch liever laten bezorgen? Neem dan contact met mij op via whatsapp/sms of bel mij even.

Betalen kan bij mij middels pin of op factuur. Wil je je eigen tasjes en eierdozen meenemen?

Tot snel bij mijn afhaalpunt in Blijdorp.

Groeten, Shannon

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31617860249

BTW: 205315148B01
KVK: 63129213


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 18:00
vrijdag 18:00 - 19:30
zaterdag 11:00 - 12:00