• NIEUW
 • Rechtstreex Blijdorp
  Wijkchef Shannon
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Blijdorp dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Blijdorp

  Van Beuningenstraat 22, 3039WE, Rotterdam

  Hoii! Ik ben Shannon, inmiddels ruim 6 jaar wijkchef van Rechtstreex Blijdorp. Je vindt mij bij stadskwekerij de Kas aan de van Beuningenstraat 22 op een prachtig binnen terrein midden in hartje Blijdorp. 

  Ook kun je bij mij de planten en zaden kopen die ze hier bij stadskwekerij de kas opkweken met hun vrijwilligers. Allemaal gekweekt van zaad of stekjes uit Rotterdam. Zo sponsor je ook weer een goed initatief in hartje Blijdorp! Natuurlijk kun je ook op maandag of donderdag overdag bij de kas langs komen, dan krijg je er nog advies van Marja, Eva of hun vrijwilligers bij.

  Op zaterdag verstuur ik de nieuwsbrief met het nieuwe assortiment. Via de webshop kun je de hele week jouw bestelling doorgeven, zolang deze maar voor woensdag 13:30 uur binnen is anders komt je bestelling bij de volgende week terecht. 

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

  Je kunt ook kiezen om je boodschappen te laten bezorgen. Vanaf € 2,95 brengen we het bij je aan huis. Je kunt je gewenste bezorgtijd tot een uur van tevoren nog bij mij wijzigen. (helaas zijn er even geen bezorgingen vanuit rechtstreex Blijdorp)

  Kan je niet, ben je wat later of wil je het toch liever laten bezorgen? Neem dan contact met mij op via whatsapp/sms of bel mij even. Soms kan het zijn dat ik niet opneem omdat er dan veel klanten zijn. Stuur mij dan even een berichtje dit kan ik vaak makkelijker antwoorden.

  Betalen kan bij mij middels automatisch incasso of pin.

  Tot snel bij mijn afhaalpunt in Blijdorp.

  Groeten, Shannon


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:30-16:30   
  vrijdag 16:00-18:00   
  vrijdag 18:00-19:30   
  zaterdag 11:00-12:00   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Rotterdam
  3033, 3039  +31617860249

  BTW: NL002231056B54
  KVK: 63129213

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.