• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Bloemendaal
  Wijkchef John
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Bloemendaal dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Bloemendaal

  Groen van Prinsterersingel 52a, 2805TE, Gouda

  Natuurlijk, (h)eerlijk en dichtbij boodschappen doen. Dat kan heel makkelijk en is ook nog eens super leuk. Je bestelt voor woensdag 13.30 online je boodschappen en vrijdag staan ze klaar bij afhaalpunt Bloemendaal aan de Groen van Prinsterersingel 52a in Gouda. Wijkchef John zet samen met deelnemers van Gemiva dagbesteding je bestelling klaar.

  Over wijkchef John

  Boodschappen bij lokale boeren en makers zijn eerlijk en heerlijk. Met dit afhaalpunt help ik mee met vergroten we de afzet van produkten die boeren en ambachtelijke producenten maken. Dat versterkt hun inkomen en maakt het hen mogelijk om (nog) duurzamer te produceren en wordt de lokale economie versterkt. Voor de consument de keuze uit veel verse (want de dag ervoor geoogst) produkten. Gezond en smaakvol!

  Op het afhaalpunt helpen deelnemers met het klaarmaken van de bestellingen. Zo kunnen zij lekker hun handen uit de mouwen steken en helpen ze zo met het runnen van afhaalpunt Bloemendaal

  Graag tot binnenkort!

  Handig om te weten:

  • Het afhaalpunt is naast het complex van MBO Rijnland en is herkenbaar aan de grote Rechtsrtreexbanner aan de weg. Te voet, per fiets en auto goed bereikbaar. 
  • Bestellen vóór woensdag 10.30 anders komt de bestelling bij de volgende week terecht.
  • Vergeet niet je eigen tas / krat mee te nemen.
  • Bedrag van je boodschappen wordt 2 dagen na je ophalen automatisch afgeschreven van je rekening.
  • Indien gewenst kunnen je boodschappen ook worden bezorgd.

  Over Rechtstreex 
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of wat je wil bestellen. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:00-17:00   
  vrijdag 16:00-18:00   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 4,50
  Gratis vanaf € 50,00


  +31611101358

  BTW: NL 0015 26582 B12
  KVK: 73929271

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief