• NIEUW
 • Nieuw: word Vriend van Rechtstreex!
  21-03-2024

  Word Vriend van Rechtstreex

   

  Vandaag lanceren we iets nieuws bij Rechtstreex: de Vrienden van Rechtstreex! Als Vriend van Rechtstreex help je ons op een structurele manier, naast het doen van boodschappen, bij het vergroten van onze impact én het realiseren van een financieel gezonde operatie.

   

  Word ook Vriend!

   

   

  Samen sterker en meer impact

   

  Bij Rechtstreex bouwen we samen met onze boeren, telers, makers én klanten aan een toekomstbestendig voedselsysteem. Een voedselsysteem waar je weet wie je eten maakt, waar zoveel mogelijk eten bij jou in de buurt wordt verbouwd, waar biologische en natuurinclusieve productie het ideaal zijn en waar boeren een eerlijke prijs krijgen voor dat werk.

  Vrienden van Rechtstreex betalen per maand een vriendenbijdrage van € 8,50. Hiermee draag je bij aan meer financiele stabiliteit voor onze organisatie en help je ons om vanuit een stabiele basis meer impact te maken. Als dank voor jouw commitment ontvang je 12% korting op je boodschappen.

   

  Lees meer

   

  Impact
   

  • Een manier om duurzame boeren en telers te ondersteunen door hun producten tegen een eerlijke prijs te kopen;

  • Een bijdrage aan de logistieke operatie om deze producten naar jouw wijkpunt te brengen;

  • Meer stabiliteit en continuiteit, waardoor onze alternatieve voedselketen kan voortbestaan en meer mensen kan blijven betrekken.

   

  Jouw voordeel
   

  • 12 % korting op je boodschappen, je verdient je vriendenbijdrage al terug bij € 17 boodschappen per week;

  • We nodigen je uit om elk seizoen samen bij een boer, teler of maker op bezoek te gaan, zodat je kunt ervaren wat de impact van jouw boodschappen is;

  • Je ontvangt elke 2 maanden Vriendennieuws: inspiratie, nieuws en productupdates uit onze korte keten.

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.