• NIEUW
 • Rechtstreex Bodegraven
  Wijkchef Trudie en John
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Bodegraven dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Bodegraven

  Prins Hendrikstraat 11, 2411CR, Bodegraven

  Opening vrijdag 12 april! Welkom bij Rechtstreex Bodegraven!

  We vieren de opening van wijkpunt Bodegraven op de volgende momenten met een proeverij waar je kennis kunt maken met de lekkere producten, die je in onze webshop kunt bestellen. Kom je ook?

  Proeverij

  Vrijdag 12 april 14-17 uur en zaterdag 13 april 10-13 uur

  Vrijdag 19 april 14-17 uur en zaterdag 20 april 10-13 uur

  Over het wijkpunt

  Wij zijn Trudie en John, Trudie is de gangmaker van de eerste en enige verpakkingsvrijewinkel Zonder Meer in Bodegraven. En John is de wijkchef van Wijkpunt Bloemendaal in Gouda en maakt samen met cliënten van dagbesteding van Gemiva de pakketten klaar. Wij hebben elkaar gevonden in onze gezamenlijke drive om het mogelijk te maken om op een andere, gezondere en duurzamere wijze te kunnen boodschappen. Verpakkingsvrij en lokaal passen daar perfect samen in deze filosofie.

  Vanaf vrijdag 12 april is het mogelijk om je boodschappen van Rechtstreex op te halen in de winkel. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je wekelijks ons lekkere nieuws in je mailbox!

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Ben je ook zoek naar vers, lokaal en lekker? Dan zien we elkaar snel in de winkel van Zonder Meer

  John en Trudie


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 14:00-17:00   
  zaterdag 10:00-13:00   


  +31611101358

  BTW: NL 0015 26582 B12
  KVK: 73929271

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.