• NIEUW
 • Be Leaf

  Be Leaf

  Maasdijk 43, 's Gravenzande

  Be-leaf is gelegen in het Westland. Op een oppervlakte van bijna 2 hectare telen Siete en Marlies Neef samen met hun enthousiaste medewerkers een variatie aan jonge bladgewassen in diverse kleuren, bladvormen en smaken.

  In 2001 zijn ze, na 25 jaar in de verpakking van conventionele gesneden groenten, een kleine snijderij in biologische producten begonnen. Uit ervaring weten ze dus, ‘hoe verser hoe beter.’ Omdat in de beginjaren een goede biologische kwaliteit soms lastig te krijgen was zijn ze in 2003 zelf biologische bladgewassen gaan telen in onze kas achter de Westlandse duinen. Deze teelt is inmiddels uitgegroeid tot de basis van ons bedrijf.

  Ons assortiment biologische bladgewassen is zorgvuldig samengesteld en iedere soort heeft zijn eigen verrassende invloed op onze zintuigen wat betreft smaak, geur, gevoel en uitstraling. Op dit moment telen ze onder andere de kruidachtige rucola, diverse mild smakende babyleafsoorten, veldsla, red chard en babyspinazie. Daarnaast behoren ook radijs en bladselderij tot hun assortiment.

  Kijk voor alle info over Be Leaf op hun website.

  be-leaf.nl
  BIO
  Be Leaf
  's Gravenzande
  Baby spinazie
  Biodynamisch Biologisch Verpakt in plastic
  3.79
   VRIENDENPRIJS: €3.34
  zakje (100 gram)
  BIO
  Be Leaf
  's Gravenzande
  Rode radijs
  Biodynamisch Biologisch
  2.63
   VRIENDENPRIJS: €2.31
  bos
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.