• NIEUW
 • BesTFruit

  BesTFruit

  Hoofd 12, Zuidland

  Remco van Meggelen teelt verschillende soorten fruit en groenten. Dit doet hij nu nog op kleine schaal in Zuidland. Al jaren is hij bezig met het proberen van nieuwe dingen en zou dan ook graag deze uit de hand gelopen hobby nog verder uitbreiden.

  Voor Remco is het belangrijk dat de producten op een zo natuurlijk mogelijk wijze kunnen groeien zonder dat het milieu hiervoor onnodig veel belast wordt. Bij de selectie van nieuwe teelten let hij hier dan ook nadrukkelijk op. Onkruiden en onbruikbare restanten uit de kwekerij worden gebruikt als voer voor de eigen kippen. De kippenmest wordt samen met compost van snoeiafval gebruikt om de grond vruchtbaar te houden. De teelt van Remco is in omschakeling, dat betekent dat er al biologisch wordt geteelt, maar officieel mogen de producten pas na 2-3 jaar ´biologisch´ worden genoemd. Vandaar dat sommige producten het label ´biologisch´ in 2023 al hebben en anderen pas vanaf 2024.

  Remco is graag bezig met bijzondere soorten groente en fruit die andere niet of nauwelijks telen. Zo wil hij andere mensen mee laten genieten van deze mooie vruchten. Bij voorkeur zet hij zijn producten lokaal af. Een samenwerking met Rechtstreex is voor hem dan ook niet meer dan logisch. 

  OP = OP
  BIO
  OP = OP
  BesTFruit
  Zuidland
  Frambozen
  Biologisch
  5.45
   VRIENDENPRIJS: €4.80
  bakje (125 gram)
  BIO
  BesTFruit
  Zuidland
  Rode aalbessen
  Biologisch
  4.96
   VRIENDENPRIJS: €4.36
  bakje (125 gram )
  OP = OP
  BIO
  OP = OP
  BesTFruit
  Zuidland
  Witte aalbessen
  Biologisch
  4.96
   VRIENDENPRIJS: €4.36
  bakje (125 gram )
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.