PRODUCT FILTER

BesTFruit

BesTFruit

Hoofd 12, Zuidland

Ik ben Remco van Meggelen en sinds kort gestart als teler van (bijzondere) soorten fruit en groenten. Dit doe ik nu nog op zeer kleine schaal in Zuidland. Ik ben nog op zoek naar een wat grotere locatie om meer mensen van mijn mooie producten te kunnen laten genieten en het assortiment verder uit te kunnen breiden. Al jaren ben ik bezig met het proberen van nieuwe dingen en zou dan ook graag deze uit de hand gelopen hobby nog verder uitbreiden.

Ik vind het belangrijk dat mijn producten zo natuurlijk mogelijk kunnen groeien zonder dat het milieu hiervoor onnodig veel belast wordt. Bij de selectie van nieuwe teelten let ik hier dan ook nadrukkelijk op. Onkruiden en onbruikbare restanten uit de kwekerij worden gebruikt als voer voor de eigen kippen. De kippenmest wordt samen met compost van snoeiafval gebruikt om de grond vruchtbaar te houden.

Ik ben graag bezig met een uitgebreid assortiment bijzondere soorten groente en fruit die andere niet of nauwelijks telen. Graag wil ik andere mensen mee laten genieten van deze mooie vruchten. Bij voorkeur zet ik mijn producten lokaal af. Een samenwerking met Rechtstreex is dan ook niet meer dan logisch.

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief