• NIEUW
 • The Good Dough Company

  The Good Dough Company

  Fazantenlaan 1, Oostvoorne

  The Good Dough Company is een klein bedrijf gespecialiseerd in heerlijke verse deegproducten volgens ambachtelijke methodes en technieken zonder toevoegingen en probeert meer en meer lokale producenten te betrekken in de productieketen van het deeg.

  Ana Guimarães is de oprichter van The Good Dough Company. Zij heeft een liefde voor koken en een passie voor wat verse producten kunnen betekenen voor de simpelste gerechten. In 2020, tijdens de eerste COVID-lockdown, besloot Ana om de ambachtelijke ‘Neapolitan pizza’-beleving voor thuis te creëren. Het verse deeg van Dough_P bevat enkel meel, water, zout en een heel klein beetje gist. Het belangrijkste ingrediënt is tijd! Tijd zorgt ervoor dat het deeg zich ontwikkelt en niet alleen rijst. Tijd geeft het zijn smaak en zijn uiteindelijke structuur.

  Om ook van deze pizza-beleving te kunnen genieten wanneer je haast hebt (“in fretta” in het italiaans), heeft Ana de FRETTA gecreëerd. Een handgerekte pizza Margherita, gebakken in een pizza steenoven in ongeveer 90 seconden. De FRETTA heeft, zoals een goede Neapolitan pizza, een dunne bodem met een luchtige rand, krokant van buiten en zacht van binnen. De bodem is belegd met huisgemaakte tomatensaus (= zonder toevoegingen), een paar basilicum blaadjes en Fior di latte mozzarella. De FRETTA komt ingevroren en hoeft slechts een paar minuutjes in een voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is en je kunt genieten van een echte ambachtelijke pizza.

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.