• NIEUW
 • De Zeeuwse Mossel

  De Zeeuwse Mossel

  Nieuwlandje 7, Bruinisse

  DZM (De Zeeuwse Mossel) is einde jaren ’80 van de vorige eeuw door Peter Blok opgestart als mosselkweker van hangcultuurmosselen. Midden jaren ’90 werd er een nieuw product op de Noordzee ontdekt, de scheermesjes. Peter is zich toen op de visserij daarvan gaan focussen en dit deed hij samen met een nieuwe vennoot, Peter Pekaar. Tot einde 2009 beperkte de onderneming zich tot visserij maar in 2010 werd de stap gezet om het eigen product ook te gaan verpakken en verkopen. Er trad opnieuw een vennoot toe, Peter Bol, die expertise meebracht aan de verkoopkant. Sindsdien zijn visserij, verwerking en verkoop meer en meer gefinetuned en is DZM tegenwoordig een leverancier van hoogwaardige schelpdieren van eigen visserij in de meest uiteenlopende verpakkingen. 

  DZM werkt uitsluitend met A-kwaliteit ingangsproducten. Alles wat ze verkopen komt van eigen visserij of kweek en is gevist in A-kwaliteit zeewater. Deze waterkwaliteit wordt nauwgezet in de gaten gehouden door de overheid (NVWA) en ook DZM als producent voert laboratoriumanalyses uit op water- en productkwaliteit. De visserij en kweek vindt plaats onder gecertificeerde omstandigheden. 

  Kijk voor meer informatie op de website van De Zeeuwse Mossel.

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.