• NIEUW
 • Eibaar

  Eibaar

  Tilsedijk 6, Den Bommel

  Eibaar wordt sinds 2011 gerund door pluimveehouders Sjef en Hanneke en hun kinderen Jan, Gijs, Hein en Marieke. Zij zijn de derde generatie op de boerderij. De naam Eibaar staat voor 'aaibaar en onze achternaam 'De Baar'. Eibaar houdt in twee stallen kippen voor de eierproductie. De eieren die aan Rechtstreex geleverd worden leveren komen van kippen die in een vrije uitloopstal rondscharrelen. Met goed weer lopen ze zo de frisse buitenlucht in. 

  De kippen van Eibaar leggen bijna dagelijks eieren. Om zo'n prestatie te kunnen leveren, zorgen Sjef en Hanneke ervoor dat de kippen in goede conditie blijven. Dit doen ze onder andere door geen antibiotica te gebruiken en hen genetisch on-gemanipuleerd voer te geven. De kippen mogen de scherpe puntjes aan hun snaval houden. Ook hebben ze legnesten, krinknippels, voerlijnen en zitstokken voor de kippen, zodat ze 's avonds 'natuurlijk' op stok kunnen en overdag lekker naar buiten.

  Kijk voor meer informatie op de website van Eibaar. 

   

  eibaar.nl/
  Eibaar
  Den Bommel
  Eieren 10 stuks
  3.76
   VRIENDENPRIJS: €3.31
  doos (10 stuks)
  Eibaar
  Den Bommel
  Eieren 30 stuks
  9.74
   VRIENDENPRIJS: €8.57
  stuk (30 stuks)
  Eibaar
  Den Bommel
  Eieren 6 stuks
  2.47
   VRIENDENPRIJS: €2.17
  doosje (6 stuks)
  Eibaar
  Den Bommel
  Flakkeese advocaat
  8.19
   VRIENDENPRIJS: €7.21
  potje (212 ml.)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.