PRODUCT FILTER

Familie Klompe

Familie Klompe

Stougjesdijk 168, Mijnsheerenland

Het bedrijf van boer Jeroen Klompe is een gedreven landbouwfamiliebedrijf gelegen in de Hoeksche Waard met circa 320 ha aan grond. Jeroen Klompe verbouwt op de unieke kleigrond in dit gebied bijzondere gewassen.

Op de unieke kleigrond in de Hoeksche Waard teelt hij o.a. de bekende Hoeksche Rooie aardappels, heerlijke Pink Onions en sjalotten, peulvruchten (kikkererwten, spliterwten, capucijners, witte en bruine bonen), quinoa, boekweit en sorghum. “Bonen telen in de Hoesche Waard, dat kan niet!” werd er gezegd. Maar Jeroen Klompe bewijst al een paar jaar het tegendeel. 

De focus ligt op duurzame landbouw en een gezonde bodem. Klompe is ervan overtuigd dat een gezonde bodem de basis is voor gezonde producten, gezonde mensen en uiteindelijk een gezondere wereld.

Het verhaal van de Hoeksche Rooie
Het stond Jeroen Klompe tegen dat aardappels steeds minder op smaak geteeld worden. Hij ging op zoek naar een aardappel met een wow-effect. Na een zoektocht langs hobbytelers, heel wat proefsessies en uitproberen op stukken proefland leidde dat tot de Hoeksche Rooie. Een smakelijke aardappel die alleen door een groep telers in de Hoeksche Waard geteeld wordt.

www.klompe.com

www.hoekscherooie.nl

Familie Klompe
Mijnsheerenland

Rode Kidney bonen

€ 3.34
stuk
Familie Klompe
Mijnsheerenland

Sojabonen

€ 2.18
stuk
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief