• NIEUW
 • Freasy

  Freasy

  Keilestraat 7A, Rotterdam

  Marlot weet als chef en enthousiaste foodie maar al te goed dat verantwoord eten soms moeilijk is. Plannen, inkopen doen en bereiden van verantwoorde maaltijden komt er niet iedere dag zomaar van. Kiezen voor gemak is dan een goede optie, maar helaas lever je dan al snel in op smaak, gezondheid of milieu. Met het assortiment van Freasy hoopt Marlot de consequenties van gemak wat te verzachten. Ze maakt gezonde maaltijden met herkenbare, veelal biologisch en deels lokale ingedrienten. Deze maaltijden worden verpakt in composteerbare bakjes en zijn speciaal ontwikkeld voor de vriezer. Zo heb je altijd een lekkere en gemakkelijke maaltijd achter de hand. Het ontdooien van de maaltijd doe je een dag in de koelkast of in x minuten in lauw water. Opwarmen kan in de pan, magnetron of oven.

  Marlot is met Freasy begonnen in 2017 en is er vanaf 2019 fulltime mee bezig. Na haar kennismaking met Rechtstreex is deels gaan koken met producten uit het lokale assortiment van Rechtstreex. Zo koop je de producten van Veeke, Hoeve Biesland, Brandwijk, Be-Leaf, Eibaar en Molen de Walvis niet alleen om zelf mee te koken, maar kom je ze ook tegen in de diepvriesmaaltijd van Freasy.

  Freasy
  Rotterdam
  Bospaddenstoelen risotto
  Bevroren Vegetarisch
  9.79
   VRIENDENPRIJS: €8.62
  portie (450 gram)
  Freasy
  Rotterdam
  Hete bliksem met tofu
  Bevroren Vegetarisch
  9.79
   VRIENDENPRIJS: €8.62
  stuk (450 gram)
  Freasy
  Rotterdam
  Milde kikkererwten curry
  Bevroren Veganistisch
  9.28
   VRIENDENPRIJS: €8.17
  portie (450 gram)
  Freasy
  Rotterdam
  Oesterzwamshoarma
  Bevroren Veganistisch
  10.14
   VRIENDENPRIJS: €8.92
  portie (450 gram)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.