• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Harvest House

  Harvest House

  Honderdland 415, Maasdijk

  Harvest House is een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Daarom telen wij op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten: tomaten, paprika’s en komkommers.
  We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Zo bouwen we samen aan een voedselketen die relevant is in de wereld en alle betrokken partijen succesvol maakt.

  Aan Rechtstreex leveren we onze Food Fellows-sauzen. Een productlijn smaakvolle sauzen, bomvol verse groenten. Daarmee maak je gemakkelijk een verantwoorde én lekkere maaltijd klaar. De sauzen zijn lekker, duurzaam en makkelijk. Om het de consument makkelijk te maken een verse en pure maaltijd op tafel te zetten, ontwikkelde Food Fellows vier sauzen met minimaal 60% verse groente. De sauzen zijn 100% natuurlijk en laag in zout, suiker en vet. Maar vooral ook duurzaam want de sauzen zijn gemaakt van onze uitvallers, die nét niet mooi genoeg zijn voor het agf-schap maar net zo lekker smaken. Zó kunnen we iedereen in de wereld blijven voeden. Met gezonde, voedzame en betaalbare groenten. Dat is wat ons drijft! Wij maken het lekker, gezond en gemakkelijk voor je. We hebben drie sauzen in ons assortiment: Tomato Base, Pasta Sauce en Pasta Sauce garlic.

  Harvest House
  Maasdijk
  Pastasaus
  Veganistisch
  .
  stuk
  Harvest House
  Maasdijk
  Pastasaus met knoflook
  Veganistisch
  .
  stuk
  Harvest House
  Maasdijk
  Tomatobase
  .
  stuk
  Harvest House
  Maasdijk
  Tomatobase - groot
  .
  zak
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief