PRODUCT FILTER

Harvest House

Harvest House

Honderdland 415, Maasdijk

Één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn.

Onze vruchtgroentetelers zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende producenten van vruchtgroenten. Niet alleen door schaalgrootte, maar ook door teeltinnovatie en ketenregie. Een areaal van meer dan 800 hectare zorgt ervoor dat Harvest House de grootste telersvereniging op het gebied van vruchtgroenten is. Met teeltgebieden in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden onze telers zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten, zoals in Tunesië en Portugal.

Aan Rechtstreex leveren we onze Tomatoblend, waarmee een duurzame oplossing hebben gevonden voor de overproductie van tomaten tijdens seizoenspieken en producten die vanwege hun uiterlijke kenmerken niet geschikt zijn voor verkoop aan de supermarkt. Met de smaak is namelijk niets mis! De tomaten in de blend komen van 5 Nederlandse telers. Zij zijn ook de initiatiefnemers van de het productiebedrijf achter Tomatoblend. Heiko de Ruiter, verkoper bij Harvest House, is het gezicht van Tomatoblend.

Lees hier meer over Harvest House. 

Eind februari 2018 bezochten we met een groep wijkchefs Harvest House. Bekijk hier het fotoverslag!

Harvest House
Maasdijk

Pastasaus

€ 2.93
st.
Harvest House
Maasdijk

Tomatobase

€ 1.94
st.
Harvest House
Maasdijk

Tomatobase groot

€ 8.03
zak
Harvest House
Maasdijk

Chilisaus

€ 3.06
st.
Harvest House
Maasdijk

Currysaus

€ 3.06
st.
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief