PRODUCT FILTER

Harvest House

Harvest House

Honderdland 415, Maasdijk

Harvest House is een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Daarom telen wij op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten: tomaten, paprika’s en komkommers.
We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Zo bouwen we samen aan een voedselketen die relevant is in de wereld en alle betrokken partijen succesvol maakt.

Aan Rechtstreex leveren we onze Food Fellows-sauzen. Een productlijn smaakvolle sauzen, bomvol verse groenten. Daarmee maak je gemakkelijk een verantwoorde én lekkere maaltijd klaar. De sauzen zijn lekker, duurzaam en makkelijk. Om het de consument makkelijk te maken een verse en pure maaltijd op tafel te zetten, ontwikkelde Food Fellows vier sauzen met minimaal 60% verse groente. De sauzen zijn 100% natuurlijk en laag in zout, suiker en vet. Maar vooral ook duurzaam want de sauzen zijn gemaakt van onze uitvallers, die nét niet mooi genoeg zijn voor het agf-schap maar net zo lekker smaken. Zó kunnen we iedereen in de wereld blijven voeden. Met gezonde, voedzame en betaalbare groenten. Dat is wat ons drijft! Wij maken het lekker, gezond en gemakkelijk voor je. We hebben vier sauzen in ons assortiment: EASY Tomato Base, EASY Pasta Sauce, EASY Chili Sauce en EASY Curry Sauce.

ACTIE
ACTIE
Harvest House
Maasdijk

Chilisaus - 50% korting

€ 1.64
stuk
ACTIE
ACTIE
Harvest House
Maasdijk

Currysaus - 50% korting

€ 1.64
stuk
Harvest House
Maasdijk

Pastasaus

€ 1.98
stuk
Harvest House
Maasdijk

Tomatobase

€ 1.94
stuk
Harvest House
Maasdijk

Tomatobase groot

€ 8.03
zak
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief