• NIEUW
 • Harvest House

  Harvest House

  Honderdland 415, Maasdijk

  Food Fellows is een initiatief van Harvest House, een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers, gespecialiseerd in vruchtgroenten. Harvest House is één van de grootste en meest innovatieve bedrijven in de sector. Food Fellows bedenkt creatieve en lekkere oplossingen voor de lekkerste uitvallers die het schap net niet halen, zoals tomaatjes die van de tros vallen, die net een dagje te rijp zijn of paprika’s die net te veel blos op de wangen hebben. Van dit soort producten maakt Food Fellows de meest (h)eerlijke en 100% natuurlijke producten die laag zijn in zout, suiker en vet en waar geen kunstmatige toevoegingen, kleur- of smaakstoffen bij betrokken zijn.

  Om het de consument makkelijk te maken een verse en pure maaltijd op tafel te zetten, ontwikkelde Food Fellows sauzen met minimaal 60% verse groente. De sauzen van Food Fellows zitten bomvol verse groenten waarmee je gemakkelijk een verantwoorde én lekkere maaltijd klaarmaakt.

  Kijk op de website van Food Fellows voor meer informatie.

  foodfellows.nl/
  Harvest House
  Maasdijk
  Tomatobase
  3.28
   VRIENDENPRIJS: €2.89
  stuk (550 gram)
  Harvest House
  Maasdijk
  Tomatobase - groot
  13.54
   VRIENDENPRIJS: €11.92
  zak (5 kilo)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.