• NIEUW
 • Hoeksche Pompoenen

  Hoeksche Pompoenen

  Blaaksedijk 224A, Mijnsheerenland

  Hoeksche Pompoenen, gevestigd in Mijnsheerenland, is een kleinschalige en uit hobby ontstane kwekerij waar Rien & Hans Schilperoord vele rassen bijzondere eetbare pompoenen telen. Hun doel is om pompoenen te kweken die bijna te mooi zijn om op te eten, maar te lekker om het niet te doen.

  Rien en Hans zijn in 2006, naast de teelt van pioenrozen, begonnen met het telen van pompoenen. Zij merkten dat hun grond hier heel geschikt voor is en proberen daarom elk jaar nieuwe rassen. Hun selectie richt zich op het vinden van de beste pompoen voor specifieke gerechten. Zo hebben zij pompoenen die een heerlijke zachte soep of amuse opleveren, rassen die een mooie stevige bite houden tijdens roerbakken en tegelijkertijd karameliseren aan het oppervlak en een variëteit die een heerlijke fruitige smaak afgeeft in curry's. De van oorsprong over de hele wereld afkomstige rassen komen zo samen als Hoeksche Waardse streekproducten.

  Hoeksche Pompoenen gebruikt enkel biologische en organische bemesting en gewasbeschermingsmiddelen.

  Kijk op de website van Hoeksche Pomoenen voor meer informatie.

   

  hoekschepompoenen.nl/
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.