• NIEUW
 • InnoSo

  InnoSo

  Postbus 95308, Den Haag

  InnoSo is in 2006 opgericht door Venetka Agayn. Venetka vertrok vanuit Bulgarije naar De Verenigde Staten om daar biotechnologie te studeren en vervolgens haar doctoraat te behalen in organische chemie. Daarna is zij voor de liefde naar Nederland verhuisd, waar ze ging werken voor DSM als projectmanager. Tijdens haar studie en carrière begon zij zich steeds meer zorgen te maken over de staat van de zuivel- en vleesindustrie, waar dieren worden uitgebuit en waar het eindproduct steeds verder weg komt te staan van traditionele voeding. Dit kwam niet overeen met wat zij op de boerderijen in Bulgarije had gezien, waar productkwaliteit en respect voor leven hoog in het vaandel staan. Teleurgesteld door het aanbod is ze onder andere haar eigen yoghurt gaan maken. Na verloop van tijd schakelde Venetka steeds meer over op een dieet zonder dierlijke producten. Deze ontwikkeling, in combinatie met haar wetenschappelijke expertise, bracht haar op het idee om gezonde en plantaardige alternatieven te ontwikkelen.

  In 2015 bracht InnoSo haar eerste producten op de markt onder de merknaam Fervena. Tegenwoordig maken ze de producten in een oude kaasmakerij, die tussen traditionele Nederlandse boerderijen ligt. Ze noemen deze locatie De Transitiehoeve, omdat ze een schakel zijn in de overgang van dierlijke naar plantaardige eiwitten. De missie van Innoso is om de lekkerste en meest gezonde plantaardige alternatieven voor zuivel aan te bieden. De producten bevatten enkel natuurlijke en biologische ingrediënten, zonder gluten en soja. Daarnaast zorgt het fermentatieproces ervoor dat ze probiotisch zijn en dus de balans in de darmen ondersteunen. Het doel is niet om zuivelproducten na te maken, maar om een alternatief te bieden dat op een integere manier de kracht en diversiteit van plantaardige voeding laat zien. Daarbij hoort natuurlijk respect voor het milieu. Het volgende doel is daarom de verwerking van lokale grondstoffen in de producten.

  BIO
  InnoSo
  Den Haag
  Harde kaas - herbs de Provence
  Biologisch Veganistisch
  6.80
   VRIENDENPRIJS: €5.98
  stuk (135 gram)
  BIO
  InnoSo
  Den Haag
  Veganistische brie - snow white
  Biologisch Veganistisch
  8.85
   VRIENDENPRIJS: €7.79
  stuk (120 gram)
  BIO
  InnoSo
  Den Haag
  Veganistische roomkaas - creamy cracked pepper
  Biologisch Veganistisch
  6.44
   VRIENDENPRIJS: €5.67
  stuk (100 gram)
  BIO
  InnoSo
  Den Haag
  Veganistische saladekaas - duo classique
  Biologisch Veganistisch
  6.66
   VRIENDENPRIJS: €5.86
  stuk (100 gram)
  BIO
  InnoSo
  Den Haag
  Vegan pesto
  Biologisch Veganistisch
  4.17
   VRIENDENPRIJS: €3.67
  potje (180 gram)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.