• NIEUW
 • Jimmy Summers

  Jimmy Summers

  Rotterdam

  De oprichters van Jimmy Summers, Jan Willem en Ruben, hadden het gevoel dat wij als mensheid steeds verder weg komen te staan van de natuur. En dat terwijl mens en natuur 1 zijn. We wonen en werken in grote steden en checken bijvoorbeeld het weer op een app. Dit zorgt er in hun ogen voor dat we de liefde voor moeder Aarde aan het verliezen zijn. Dit zien we terug in klimaat, milieu en gezondheid problematieken van tegenwoordig.

  Tijdens hun wandelingen door de natuur beseften ze steeds dat het 'buiten' en in de natuur zijn hen zoveel goeds doet; zowel fysiek als mentaal. Dit is de reden waarom ze Jimmy Summers zijn gestart. Een drankje met Yerba mate met een opwekkende functie om de natuur op te zoeken. En dat niet alleen: Jimmy Summers is super gezond en suikervrij. Het versterkt het immuunsysteem en bevat maar liefst 90% meer antioxidanten dan groene thee.

  De Yerba Mate frisdrank wordt op traditionele manier gemaakt. Meer info hierover vind je op www.jimmy-summers.com

  Jimmy Summers
  Rotterdam
  Mate thee: wild rose - hibiscus & munt
  3.06
   VRIENDENPRIJS: €2.69
  flesje (330 ml.)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.