PRODUCT FILTER

Kaasboerderij Booij

Kaasboerderij Booij

Middenpolderweg 63, Streefkerk

Sinds jaar en dag maakt Booij Kaasmakers de lekkerste rauwmelkse kazen op eigen boerderij. Met de verse melk van onze buurmannen, streven we er elke dag weer naar om de lekkerste kazen te maken. Dochter Marijke neemt in 2011 de kaasmakerij van haar ouders over, maar, zoals het een goed familiebedrijf betaamt, de hele familie blijft actief in het bedrijf. Als onze koeien in 2016 naar Drenthe verhuizen, nemen we de hele boerderij onder handen. Nu, in 2018, hebben we een prachtige boerderij waar we met trots al onze klanten mogen ontvangen. 

Marijke:  'Wanneer we een mooi kaaswiel opensnijden en hij is precies zoals we willen, dan worden we daar gelukkig van. Die passie zorgt ervoor dat we altijd bezig zijn met de kwaliteit van ons product en niet snel tevreden zijn.'

De kaas van de familie Booij is geen Boerenkaas meer, omdat de familie zelf geen koeien meer melkt. De melk komt van de buurman, vandaar de naam 'Buurenkaas'. Elke ochtend haalt iemand de rauwe melk van de avond ervoor en van die ochtend bij de buurman en wordt er kaas van gemaakt.

www.booijkaasmakers.nl

Kaasboerderij Booij
Streefkerk

Jonge Buurenkaas (verpakt)

€ 6.68
500 gram
Kaasboerderij Booij
Streefkerk

Jong belegen Buurenkaas (verpakt)

€ 7.14
500 gram
Kaasboerderij Booij
Streefkerk

Belegen Buurenkaas (verpakt)

€ 7.66
500 gram
Kaasboerderij Booij
Streefkerk

Extra belegen Buurenkaas (verpakt)

€ 8.32
500 gram
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief