• NIEUW
 • Markus & Markus Stroopwafels

  Markus & Markus Stroopwafels

  Staringlaan 17C, Waddinxveen

  Het bedrijf Markus & Markus is en echt familiebedrijf en het begon allemaal toen opa Markus in 1965 begon met het bakken van de zogenaamde ‘siroopwafels’ (stroop is eigenlijk een verbastering van siroop). De zoons Jan en Leo Markus treden in hun vaders voetsporen en starten In 1978 hun eigen stroopwafelbakkerij in Waddinxveen. Martin Markus nam in 2007 de leiding van de stroopwafelbakkerij over van zijn vader en oom en in 2019 trad ook zijn broer, Martijn Markus, toe tot het familiebedrijf. Daardoor staan er vandaag de dag wederom twee broers aan het roer van Markus & Markus Stroopwafels.
   
  De stroopwafels worden met verse roomboter en eieren bereid, zonder toevoegen of conserveringsmiddelen. Het is daarom van belang dat ze koel worden bewaard. Ze smaken het allerlekkerst als ze binnen 2 weken worden gegeten. Er is ook een vegan stroopwafel.
  Markus & Markus Stroopwafels
  Waddinxveen
  Stroopwafels
  3.75
   VRIENDENPRIJS: €3.30
  zakje (10 stuks)
  Markus & Markus Stroopwafels
  Waddinxveen
  Vegan stroopwafels
  Veganistisch
  3.75
   VRIENDENPRIJS: €3.30
  zakje (8 stuks)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.