• NIEUW
 • Trouble & Spice

  Trouble & Spice

  Sint Liduinastraat 79A, Schiedam West

  Geuren en smaken blijven ons altijd bij; street food in Maleisië, de verleidelijke geuren van India, tot de overheerlijke geuren van tomaten en knoflook uit Italië. Maaltijden maken deze herinneringen weer tastbaar, vormen gespreksstarters en brengen ons dichter tot elkaar.

  Nicole heeft de afgelopen 20 jaar de wereld rondgereisd, op vijf continenten gewoond en onderweg veel nieuwe smaken leren kennen. Na enkele jaren in Schiedam te hebben gewoond begon ze de pittige smaken uit haar tijd in Azië en Afrika en jeugdherinneringen uit Australië te missen. De flavour bomb kruiden-en-chili-olie is haar antwoord voor het maken van gezinsmaaltijden waar iedereen van kan genieten; voor een Nederlandse man die soms snakt naar stamppot of een gewoon broodje kaas en een tweejarige peuter die nog steeds nieuwe smaken aan het ontdekken is. Nicole geeft met behulp van haar voedsel herinneringen en lokale ingredienten een eenvoudig oplossing om maaltijden aan ieders smaak aan te passen.

  Ciao Bella maakt met knapperige salie en knoflook van de eenvoudigste pasta, een onvergetelijke maaltijd. Een traditionele stamppot wordt een beetje mysterieus door een lepel Curry Bomb. Crunchy Spice voegt een lekkere crunch, pepers en een heerlijk aroma toe aan rijst, noedels of een komkommersalade.

  troubleandspice.com/
  Trouble & Spice
  Schiedam West
  Kruidenolie - ciao bella
  10.82
   VRIENDENPRIJS: €9.52
  potje (200 ml.)
  Trouble & Spice
  Schiedam West
  Kruidenolie - crunchy spice
  10.82
   VRIENDENPRIJS: €9.52
  potje (200 ml.)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.