• NIEUW
 • Ronald en Helma Vader

  Ronald en Helma Vader

  Provinciale weg 4, Oude Tonge

  Ronald en Helma Vader, eigenaren van Biovader, telen al ruim 20 jaar biologische groenten voor grote en kleine consumenten op het eiland Goeree Overflakkee. Ze telen met name vollegrondsgroenten, zoals aardappelen, rode en witte kool, bloemkool, pompoenen, koolraap, knolselderij en groene asperges.

  Ronald en Helma werken biologisch, omdat ze vinden dat de gangbare landbouw teveel afhankelijk is van chemische hulpmiddelen. Zij vinden het belangrijk dat er meer een natuurlijk evenwicht in de gewassen moet zijn, zodat plaagorganismen zoveel mogelijk bestreden worden door hun natuurlijke vijanden. Ze zetten daarom ook uitsluitend organische dierlijke mest in. Deze is gedeeltelijk afkomstig van veehouders uit de omgeving en gedeeltelijk van biologische veebedrijven elders in Nederland.

  Het regionaal verkopen van hun gewassen geeft Ronald en Helma veel voldoending. "Het is fijn om te weten waar je producten heengaan, wie ze koopt en wat ze ervan vinden. Daarom zijn wij ook altijd blij om reacties te horen van consumenten die onze producten gekocht hebben."

  Kijk op de website van Biovader voor meer informatie.

  BIO
  Ronald en Helma Vader
  Oude Tonge
  Groene asperges
  Biologisch
  Uitverkocht
  5.64
   VRIENDENPRIJS: €4.96
  250 gram
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.