PRODUCT FILTER

Tea by Me

Tea by Me

Gaardsebaan 11c, Zundert

Kweker Johan Jansen heeft sinds zijn jeugd al een voorliefde voor thee, dat kreeg hij mee van zijn opa die overal waar hij kwam zijn eigen thee met zich meenam. Toen Johan 13 jaar geleden in China was voor een stage kreeg zijn passie nog meer vorm. In het land van de thee verwonderde zich over de ambacht van het theemaken en het feit dat alle theesoorten, zwarte thee, groene thee, witte thee van één soort plant komen namelijk de 'Camellia Sinensis'.

Toen hij in Nederland terug kwam en zijn bedrijf 'Specialplantzundert' startte, lag de focus op de ontwikkeling en teelt van sierplanten. De theeplant was meer een hobby erbij. Maar dan lukt het om na 8 jaren als eerste kwekerij in Europa de theeplant Camellia Sinensis zo te ontwikkelen dat deze geschikt is voor het Europese klimaat. Tot dusver verkocht Johan enkel de planten die hij kweekte. Maar toen de vraag naar de thee steeds groter werd, besloot Johan een eigen theeplantage te beginnen. En zo ontstond 4 jaar geleden het label “Tea by me” met een Nederlandse theelijn 'Joan'.

De thee wordt machinaal geplukt en op de plantage handmatig zelf verwerkt. Het is de enige Nederlandse thee die er bestaat.

Tea by Me
Zundert

Anne - bloemige melange met groene thee

€ 3.99
doosje
Tea by Me
Zundert

Health - energiegevende melange met groene thee

€ 3.99
doosje
Tea by Me
Zundert

van Gogh - rustgevende melange met groene thee

€ 3.99
doosje
Tea by Me
Zundert

Zundert - fruitige melange met groene thee

€ 3.99
doosje
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief