• NIEUW
 • The Cranberry Company

  The Cranberry Company

  Grote Haven 5, Haastrecht

  The Cranberry Company is opgericht door Bart Crouwers. The Cranberry Company teelt cranberry's en ontwikkelt natuur op achttien hectare veengrond in de Krimpenerwaard. De bodemdaling - waar de Krimpenerwaard en de andere veenpolders in het Groene Hart al tientallen jaren mee kampen - wordt daarmee teruggedrongen. Omdat het veen vochtig blijft, oxideert het niet en daalt de bodem niet langer.

  Biologische cranberryteelt laat zich prima combineren met natuurontwikkeling. Het draagt bij aan de biodiversiteit en omdat we de bodem met rust laten wordt het bodemleven steeds rijker. Voor ons bedrijf is het beheren van natuur net zo belangrijk als het verbouwen van cranberry’s. Vandaar onze slogan ‘Farming with nature’. Op de velden van The Cranberry Company heerst dan ook een rijke vegetatie; het is een plek waar insecten, ringslangen en veel weidevogels zich thuis voelen. 

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.