• NIEUW
 • Westlandpeppers

  Westlandpeppers

  Burgemeester Crezeelaan 44A, De Lier

  Het familiebedrijf Westlandpeppers is in 1930 opgericht door Hendrik Boekestijn. Na Hendrik heeft Piet Boekestijn het stokje over genomen en inmiddels wordt het bedrijf gerund door de kleinzonen en broers Henk, Dolf en Pieter Boekestijn. Op de foto zie je Bram Kloosterman, Bram doet sales is eindverantwoordelijk voor de webshop, maar houdt zich ook bezig met innovatie, zoals het testen van nieuwe rassen. Het bedrijf bedraagt 10 hectare aan kassen in De Lier en ‘s-Gravenzande, waar een breed assortiment aan paprika´s, pepers en bijzondere producten zoals Tomatilo worden geteeld. Er wordt gangbare wijze geteeld, de planten groeien op kokos subtraat, welke na gebruik worden verwerkt tot compost. Bij het telen worden zo min mogelijk gewasbeschermingsmiddelen gebruikt, door biologische bestrijders in de kassen uit te zetten die hier hun werk doen. Het uitzetten van bijen-volken zorgt voor de bestuiving.

  Naast hun eigen teelt importeert het bedrijf producten van een vaste groep telers uit het buitenland die worden verpakt en gedistribueerd. Samen met telers in het buitenland is Westland peppers uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Rechtstreex neemt enkel de producten af die in eigen kassen worden geteelt.

   

   
  westlandsepepper.com
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.