Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Charlois
Wijkchef Nathalie
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Charlois

Mezenhof 1, 3082ZE, Rotterdam

Beste klanten!

Goed nieuws!

Er is een nieuwe wijkchef gevonden die Rechtstreex Charlois overneemt. Op vrijdag 6 December neemt Nermine het stokje van mij over. 

Alleen let op! Het ophaalmoment wijzigt van woensdag naar vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur. 

 

Ik ben erg blij dat Rechtstreex Charlois blijft bestaan met een enthousiaste wijkchef als Nermine. Ik wens haar alvast heel veel succes!

 

Met vriendelijke groet,

Nathalie

 

We zijn open! Je kan nu je bestelling plaatsen bij Rechtstreex Charlois bij Huis van de Wijk de Nieuwe Nachtegaal. 

Huis van de wijk de Nieuwe Nachtegaal vindt de behoefte invullen van de wijk het allerbelangrijkste. Zo is er een biotuin ontstaan en tuinieren er diverse buren biologisch in de wijk Oud Charlois. Uit dit prachtige concept is de 'buurthap' gestart. De buurthap wordt gerund door Nathalie van Leeuwen. Zij tuiniert al geruime tijd biologisch in de biotuin, houdt ontzettend van koken en wil graag haar kennis delen met de wijk. Rechtstreex sluit mooi aan bij onze speerpunten en samen maken we de wijk meer bewust van voeding!

Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Charlois en blijf op de hoogte van de opening en de seizoensproducten.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je in de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hier het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.+31618555652

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 18:00