Rechtstreex Charlois
Nathalie

Mezenhof 1, Rotterdam
31618555652

Wijkchef

Rechtstreex Charlois

We zijn open! Je kan nu je bestelling plaatsen bij Rechtstreex Charlois bij Huis van de Wijk de Nieuwe Nachtegaal.  Huis van de wijk de Nieuwe… Lees verder
Bestellen voor: maandag 10:30 uur
  • Afhaaltijden
  • woensdag 15:00 - 17:00
  • woensdag 17:00 - 19:00

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

Geen minimum bestelbedrag

Incasso na afhalen


Terug naar boven

Rechtstreex Charlois
Nathalie

Rechtstreex Charlois

We zijn open! Je kan nu je bestelling plaatsen bij Rechtstreex Charlois bij Huis van de Wijk de Nieuwe Nachtegaal. 

Huis van de wijk de Nieuwe Nachtegaal vindt de behoefte invullen van de wijk het allerbelangrijkste. Zo is er een biotuin ontstaan en tuinieren er diverse buren biologisch in de wijk Oud Charlois. Uit dit prachtige concept is de 'buurthap' gestart. De buurthap wordt gerund door Nathalie van Leeuwen. Zij tuiniert al geruime tijd biologisch in de biotuin, houdt ontzettend van koken en wil graag haar kennis delen met de wijk. Rechtstreex sluit mooi aan bij onze speerpunten en samen maken we de wijk meer bewust van voeding!

Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Charlois en blijf op de hoogte van de opening en de seizoensproducten.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.

Contact

Mezenhof 1
3082ZE Rotterdam


31618555652

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296