• NIEUW
 • Rechtstreex Charlois
  Wijkchef Nil
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Charlois dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Charlois

  Mezenhof 1, 3082ZE, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Charlois! Bestel hier de lekkerste streekproducten van boeren uit uw eigen regio en haal ze op in Charlois wijkpunt, Huis van de Wijk de Nieuwe Nachtegaal. Eenmaal besteld, kunt u uw boodschappen afhalen op woensdag tussen 16:30u en 18:30u. Wijkchef Nil staat dan voor u klaar om uw bestelling te overhandigen. Wilt u ons assortiment elke week in uw inbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'.

  Benieuwd? Bekijk het filmpje van TV Zuid over Rechtstreex Charlois. 

  Wat is Rechtstreex?

  Met Rechtstreex bestel je in de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Je kiest zelf precies wat je nodig hebt, of je abonneer je op een van onze groente- of fruitboxen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt, gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

  Doe je mee?

  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hier het assortiment en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kun je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de route van boer naar bord.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:30-18:30   


  +31649104681

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.