• NIEUW
 • Rechtstreex Delfshaven
  Wijkchef Iris
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Delfshaven dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Delfshaven

  Voorhaven 3, 3025HC, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Delfshaven!

  Haal elke woensdag tussen 16:00 en 19:00 verse groenten, fruit, zuivel, vlees en andere streekproducten af in historisch Delfshaven aan de Voorhaven 3. In het pand (ooit een jeneverstokerij van de familie Henkes) pak ik de uren hiervoor de producten in.

  Denk aan je boodschappentas om de producten over te zetten vanuit het kratje. Je bestelling plaatsen en wijzigen kan elke maandag tot 13.30. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van het wijkpunt en Rechtstreex. 

  Over de locatie (Voorhaven 3)
  Aan de voet van de Piet Heynsbrug bij de donkergroene deur vind je het afhaalpunt op de begane grond. Op de 1e en 2e etage zijn verschillende architectenbureaus gevestigd. Het ophalen is ideaal te combineren met een wandeling door een stukje geschiedenis van Rotterdam. Mocht je tussendoor een kop thee of koffie willen, laat dat vooral weten.

  Over mij
  In het weekend help ik vaak in de moes- en siertuin van mijn familie in Waddinxveen. Daar heb ik de afgelopen jaren geleerd over tuinieren en (koken met) seizoensproducten. Ik vind het belangrijk dat we in de stad de verbinding met de natuur en landbouw behouden. Op deze manier hoop ik doordeweeks buurtgenoten enthousiast te maken over onbewerkt eten, gezondheid en levensstijl.

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door lokale boeren en makers. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-19:00   


  +31654314714

  BTW: NL004863718B92
  KVK: 91067782

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.