Rechtstreex Gemaal Reinier Blok (Krimpen a/d IJssel)

Wij zijn Lisette en Michel, en willen na de zomer starten met een afhaalpunt van Rechtstreex in ons gemaal Reinier Blok in Krimpen aan den IJssel! 

Het gemaal is één van de weinige rijksmonumenten in Krimpen aan den IJssel, en is gelegen aan de Breekade. Voor de grootschalige woningbouw in Krimpen aan den IJssel, lag het temidden van de boerderijen. In dit industriële pand, met nog oude pompen en stoomketels, willen wij streekproducten van de boeren uit de Krimpenerwaard, en andere polders in de buurt van Rotterdam, verkopen.

Biologische groenten, fruit en producten; maar ook uit de gangbare landbouw. Voorop staan een eerlijke prijs (die de boer zelf kan bepalen) en producten die via Rechtstreex naar ons afhaalpunt komen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en je kan binnenkort je groenten, vlees, zuivel en fruit ophalen in het sfeervolle gemaal Reinier Blok! Totdat wij open gaan, kan je je boerenboodschappen al bestellen bij Rechtstreex Streekmuseum, Rechtstreex Gouderak of Rechtstreex Lekkerkerk

PS Lees hier meer over de inkoopfilosofie van Rechtstreex & hier kan je meer vinden over de activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.