Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Gemaal Reinier Blok (Krimpen a/d IJssel)
Wijkchef Lisette en Michel
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Incasso na afhalen

Rechtstreex Gemaal Reinier Blok (Krimpen a/d IJssel)

Breekade 2, 2924AB, Krimpen a/d IJssel

Wij zijn Lisette en Michel, en sinds kort hebben wij een afhaalpunt van Rechtstreex in ons gemaal Reinier Blok in Krimpen aan den IJssel! 

Het gemaal is één van de weinige rijksmonumenten in Krimpen aan den IJssel, en is gelegen aan de Breekade. Voor de grootschalige woningbouw in Krimpen aan den IJssel, lag het temidden van de boerderijen. In dit industriële pand, met nog oude pompen en stoomketels, verkopen wij streekproducten van de boeren uit de Krimpenerwaard, en andere polders in de buurt van Rotterdam.

Biologische groenten, fruit en producten; maar ook uit de gangbare landbouw. Voorop staan een eerlijke prijs (die de boer zelf kan bepalen) en producten die via Rechtstreex naar ons afhaalpunt komen.

Bestaande abonnees krijgen wekelijks een nieuwsbrief van ons. Betaling is achteraf of contant.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en je kan binnenkort je groenten, vlees, zuivel en fruit ophalen in het sfeervolle gemaal Reinier Blok!

PS Lees hier meer over de inkoopfilosofie van Rechtstreex & hier kan je meer vinden over de activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio. 31649976737


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 18:00
vrijdag 19:00 - 21:00
zaterdag 9:00 - 11:00