PRODUCT FILTER

Rechtstreex Gemaal Reinier Blok
Wijkchef Lisette en Michel
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Incasso na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 0,00
Gratis vanaf € 0,00

Rechtstreex Gemaal Reinier Blok

Breekade 2, 2924AB, Krimpen aan den IJssel

Momenteel bezorgen wij bij mensen die de deur niet uit kunnen gezien de huidige situatie. Dit doen wij kosteloos zolang de maatregelen van kracht zijn.

Wij zijn Lisette en Michel en hebben een afhaalpunt van Rechtstreex in ons gemaal Reinier Blok in Krimpen aan den IJssel! 

Het gemaal is één van de weinige rijksmonumenten in Krimpen aan den IJssel, en is gelegen aan de Breekade. In dit industriële pand, met nog oude pompen en stoomketels, verkopen wij streekproducten van de boeren uit de Krimpenerwaard en regio Rotterdam.

Biologische groenten, fruit en diverse andere producten; maar ook uit de gangbare landbouw. Voorop staan een eerlijke prijs, die de boer zelf kan bepalen, en verse seizoensproducten die via Rechtstreex naar ons afhaalpunt komen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte' en krijg wekelijks een nieuwsbrief van ons. Je bent welkom om binnenkort je groenten, vlees, zuivel en fruit op te halen in het sfeervolle gemaal Reinier Blok! Na het afhalen sturen wij een factuur met een betaalverzoek. Incasso is ook een mogelijkheid.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.+31649976737


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 18:00
vrijdag 19:00 - 21:00
zaterdag 9:00 - 11:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief