• NIEUW
 • Rechtstreex Gemaal Reinier Blok
  Wijkchef Lisette en Michel
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Gemaal Reinier Blok dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Gemaal Reinier Blok

  Breekade 2, 2924AB, Krimpen aan den IJssel

  Wij zijn Lisette en Michel en hebben een afhaalpunt van Rechtstreex in ons gemaal Reinier Blok.

  Het gemaal is één van de weinige rijksmonumenten in Krimpen aan den IJssel, en is gelegen aan de Breekade. In dit industriële pand, met nog oude pompen en stoomketels, verkopen wij streekproducten van de boeren uit de Krimpenerwaard en regio Rotterdam.

  Biologische groenten, fruit en diverse andere producten; maar ook uit de gangbare landbouw. Voorop staan een eerlijke prijs, die de boer zelf kan bepalen, en verse seizoensproducten die via Rechtstreex naar ons afhaalpunt komen.

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief via 'Aanmelden gratis Nieuwsbrief' en krijg wekelijks een nieuwsbrief van ons. Je bent welkom om je groenten, vlees, zuivel en fruit op te halen in het sfeervolle gemaal Reinier Blok! Na het afhalen sturen wij een factuur met een betaalverzoek. Incasso is ook een mogelijkheid.

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Je kiest zelf precies wat je nodig hebt, of je abonneer je op een van onze groente- of fruitboxen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

  Lees hier meer over onze missie.

  Parkeergelegenheid
  Er is parkeergelegenheid bij het Gemaal. Op de plattegrond kunt u zien wat de mogelijkheden zijn.

  - Parkeermogelijkheid 1:
  parkeren op de Boveneindselaan en wandelen naar de Breekade via het voetpad. Het is 2 minuten lopen. Hier is altijd voldoende parkeerplek.

  - Parkeermogelijkheid 2:
  parkeren langs het gemaal op de Breekade. Makkelijk inladen van de boodschappen. Voor 1 klant tegelijk beschikbaar. Breekade is doodlopend: keren aan het einde van de Breekade bij het bruggetje naar het nieuwe gemaal.

  - Parkeermogelijkheid 3:
  parkeren langs de Breekade. Breekade is doodlopend: keren aan het einde van de Breekade bij het bruggetje naar het nieuwe gemaal.  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-18:00   
  vrijdag 19:00-20:00   
  zaterdag 9:00-10:00   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 4,50
  Gratis vanaf € 50,00 afhankelijk van je postcode
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Krimpen aan den IJssel
  2921, 2922, 2923, 2924, 2925, 2926

  Krimpen aan de Lek
  2931

  Ouderkerk aan den IJssel
  2935  +31649976737

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.