Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Gemaal Reinier Blok (Krimpen a/d IJssel)
Wijkchef Lisette en Michel
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Incasso na afhalen

Rechtstreex Gemaal Reinier Blok (Krimpen a/d IJssel)

Breekade 2, 2924AB, Krimpen a/d IJssel

Wij zijn Lisette en Michel, en sinds kort hebben wij een afhaalpunt van Rechtstreex in ons gemaal Reinier Blok in Krimpen aan den IJssel! 

Het gemaal is één van de weinige rijksmonumenten in Krimpen aan den IJssel, en is gelegen aan de Breekade. Voor de grootschalige woningbouw in Krimpen aan den IJssel, lag het temidden van de boerderijen. In dit industriële pand, met nog oude pompen en stoomketels, verkopen wij streekproducten van de boeren uit de Krimpenerwaard, en andere polders in de buurt van Rotterdam.

Biologische groenten, fruit en producten; maar ook uit de gangbare landbouw. Voorop staan een eerlijke prijs (die de boer zelf kan bepalen) en producten die via Rechtstreex naar ons afhaalpunt komen.

Bestaande abonnees krijgen wekelijks een nieuwsbrief van ons. Betaling is achteraf of contant.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte', en je kan binnenkort je groenten, vlees, zuivel en fruit ophalen in het sfeervolle gemaal Reinier Blok!

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.+31649976737


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 18:00
vrijdag 19:00 - 21:00
zaterdag 9:00 - 11:00