• NIEUW
 • Rechtstreex Groenzoom
  Wijkchef Linda
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Groenzoom dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Groenzoom

  Kleihoogt 1, 2651KV, Berkel en Rodenrijs

  Welkom Bij Rechtstreex Groenzoom! Je vindt ons wijkpunt op het terrein van Atelier de Hichte en Bed and Breakfast Hoeve Cornelia. We zijn gelegen vlak achter de Oostmeerlaan aan de rand van Berkel en Rodenrijs en nabij Pijnacker en Zoetermeer. 

  Wil je genieten van lekkere, smaakvolle producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer en weten waar je eten vandaan komt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van het afhaalpunt Groenzoom in Berkel en Rodenrijs, dan krijg je elke week het nieuwe assortiment in je mailbox. Meld je aan via de knop 'Gratis aanmelden nieuwsbrief'. 

  We zijn elke vrijdag open van 16:00u en 18:30u. Vergeet niet je boodschappen te bestellen voor woensdagochtend 13:30u! 

  Over Rechtstreex
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Hoe werkt het?
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-18:30   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Berkel en Rodenrijs
  2651, 2652

  Bergschenhoek
  2661, 2662

  Bleiswijk
  2665  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.