• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Haagweg
  Wijkchef Hugo
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Haagweg dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Haagweg

  Haagweg 4, 2311AA, Leiden

  Rechtstreex Haagweg vind je in het Galerie Café Leidse Lente. Hier zorgt wijkchef Hugo dat jij iedere woensdagmiddag tussen 16:00u en 19:00u je verse boodschappen van boeren en makers uit de buurt kunt ophalen. 

  Mijn naam is Hugo en na mijn opleiding meubelmaker ben ik aan de slag gegaan als wijkchef bij Rechtstreex. Het voelt goed om een bijdrage te leveren aan de lokale voedselketen, maar het meest geniet ik  toch van de verse en frisse smaken. En die vind ik bij de producten van Rechtstreex. Als je het eenmaal geproefd hebt, wil je niet meer terug! Die enthousiaste reacties krijg ik ook van klanten. Daarnaast vind ik het belangrijk om te weten waar je eten vandaan komt, dat het kort vervoerd wordt, zo min mogelijk verpakt en dat de boeren daar een goede prijs voor krijgen. 

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de knop 'gratis aanmelden nieuwsbrief'. 

  Voor verse producten in je boodschappentas geef je bestelling door tot maandag 13:30u en op woensdag middag kom je naar afhaalpunt Haagweg . Hier staan jouw boodschappen vanaf woensdagmiddag 16:00u en 18:00u voor jouw klaar. Denk je aan een tas?

  Afhaallocatie: Galerie Café Leidse Lente:
  Elke woensdagmiddag maak ik gebruik van de gezelligste huiskamer van Leiden, namelijk Galerie Café Leidse Lente aan de haagweg 4.  Naast een lekkere kop koffie, lunch of borrel kun je hier ook genieten van een kunst, muziek en ander vermaak. Voor meer info klik hier

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Graag tot ziens in Galerie Café Leidse Lente

  Groeten van Hugo

   


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-18:00   


  +31621428409

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief