Rechtstreex Heerjansdam
Rieteke en Ewout-Jan

Dorpsstraat 32, Heerjansdam
31648403873

Wijkchef

Rechtstreex Heerjansdam

Verse producten van de boeren uit de buurt kun je nu afhalen in Heerjansdam bij Ewout-Jan en Rieteke. In hun schuur aan de Dorpsstraat kun je… Lees verder
Bestellen voor: woensdag 10:30 uur
  • Afhaaltijden
  • vrijdag 16:00 - 18:00
  • vrijdag 18:00 - 18:30

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

Geen minimum bestelbedrag

Bankoverschrijving na afhalen


Terug naar boven

Rechtstreex Heerjansdam
Rieteke en Ewout-Jan

Rechtstreex Heerjansdam

Verse producten van de boeren uit de buurt kun je nu afhalen in Heerjansdam bij Ewout-Jan en Rieteke. In hun schuur aan de Dorpsstraat kun je de producten van boeren & makers uit de regio die je vooraf besteld hebt afhalen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om elke week ons nieuwe assortiment te ontvangen. Je beslist zelf wat, hoeveel en óf je bestelt! Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Heerjansdam en we houden je op de hoogte! 

Parkeren bij Rechtstreex Heerjansdam

Wanneer je met de auto komt afhalen, kun je het best parkeren bij de Boomgaardkerk, tegenover Friendly Teak, of naast het oude gemeentehuis, iets voorbij ons afhaalpunt aan de rechterkant. Met de fiets kun je recht voor de deur parkeren.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.

Contact

Dorpsstraat 32
2995XH Heerjansdam


31648403873

BTW: NL136020331B02
KVK: 72730927