• NIEUW
 • Rechtstreex Hillegersberg
  Wijkchef Weet jij iemand?
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Hillegersberg dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Hillegersberg

  Bergse Dorpsstraat, , Rotterdam

  We zijn op zoek naar een leuke locatie voor Hillegersberg. Een plek waar je je wekelijkse boodschappen op woensdag op kunt halen. Denk hierbij aan een ruimte in een wijkcentrum, school, kerk, winkel of bedrijf waar we op woensdag (en donderdag) gebruik van kunnen maken. We noemen onze afhaalpunten niet voor niets wijkpunten, want we willen graag een verbindende rol spelen in de wijk met onze activiteiten. Om het wijkpunt te draaien, kunnen we een enthousiaste, klantgerichte en duurzame wijkchef goed gebruiken.

  Weet jij een plek of ken je iemand die wijkchef wil worden? Mail dan naar onze wijkchefcoordinator Rotterdam: bastiaan@rechtstreex.nl
  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.