Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Hillegersberg (makerpoint)
Wijkchef Linda
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Hillegersberg (makerpoint)

Bergse Dorpsstraat 90, 3054GE, Rotterdam

Woon je in Hillegersberg en wil je bestellen bij Rechtstreex? Doe dat dan via de webshop en haal je boerenboodschappen op vrijdag op bij Linda! We zijn weer verhuisd. Op 4 oktober haal je je boodschappen op bij de Maakzaak in de Bergse Dorpsstraat 58a.  

Heb je interesse om boerenboodschappen bij ons te doen en deze af te halen bij Rechtstreex Hillegersberg? Meld je dan aan via 'Blijf op de hoogte'!

Via de knap 'Bestel in de webshop' vind je het huidige assortiment van Rechtstreex. Dit bestaat uit producten die maximaal 50 kilometer van Rotterdam geteeld of gemaakt worden. Bij elk product kan je doorklikken om meer te weten te komen over het product én de boer of maker. Bij Rechtstreex is de prijs ook volledig transparant: van elke euro die je bij ons besteedt gaat 56 cent naar de boer. De rest is voor de belastingdienst, logistiek, organisatie en het werk van de wijkchef, de persoon die het afhaalpunt runt.

Zo bouwen wij aan een regionale, transparante & sociale voedselketen waarin je als consument weet wat je eet en waarin de boer weer een eerlijke prijs krijgt! Zin om ook te genieten van de mooiste streekproducten? Doe dan mee met Rechtstreex! 

Vragen? Mail ons op hillegersberg@rechtstreex.nl +31640678644

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 19:00