• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Hillegersberg
  Wijkchef Ramona
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Hillegersberg dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Hillegersberg

  Oude Raadhuislaan 24, , Rotterdam

  Woon je in Hillegersberg en wil je bestellen bij Rechtstreex? Doe dat dan via de webshop en haal je boerenboodschappen op vrijdag op bij Linda! Ze heeft een leuke plek bij het Makerpoint aan de Bergse Dorpsstraat.  

  Heb je interesse om boerenboodschappen bij ons te doen en deze af te halen bij Rechtstreex Hillegersberg? Meld je dan aan via 'Blijf op de hoogte'!

  Via de knop 'Bestel in de webshop' vind je het huidige assortiment van Rechtstreex. Dit bestaat uit producten die maximaal 50 kilometer van Rotterdam geteeld of gemaakt worden. Bij elk product kan je doorklikken om meer te weten te komen over het product én de boer of maker. Ook zie je daar de prijsopbouw per product, want bij Rechtstreex zijn we voor een transparante voedselketen.

  Zo bouwen wij aan onze regionale, transparante & sociale voedselketen, waarin je als consument weet wat je eet en waarin de boer weer een eerlijke prijs krijgt! Zin om ook te genieten van de mooiste streekproducten? Doe dan mee met Rechtstreex! 

  Vragen? Mail ons op hillegersberg@rechtstreex.nl 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-19:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief