• NIEUW
 • Rechtstreex Marthalaan Hoogvliet
  Wijkchef Michael
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Marthalaan Hoogvliet

  Marthalaan 46, 3194EH, Hoogvliet

  Met een bezoek aan de kinderboerderij kun je gelijk ook je verse en lokale boodschappen meenemen. Je kunt ze ophalen op zaterdagen van 10:00u tot 16:00u. Moedig vooral ook jouw buren, vrienden en andere kennissen die in Hoogvliet wonen aan om zich aan te melden en kom gezellig samen!

  Kinderboerderij De Oedenstee in Hoogvliet wordt al sinds 1972 bezocht door jong en oud. Hier maak je op een speelse manier kennis met boerderijdieren. Op De Oedenstee leven onder andere koeien, ezels, cavia's en konijnen. Je kunt een wandeling maken tussen de geiten en schapen of neem eens een kijkje in de stallen. Er is ook een overdekte ruimte aanwezig, waar je het hele jaar een kopje koffie of thee kunt drinken (automaat, betalen met muntgeld). Kijk op onze website voor meer informatie over onze activiteiten. 

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  zaterdag 10:00-16:00   


  +31104386682

  BTW: NL859219380 B01
  KVK: 72740531

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.