Lokaal, transparant en sociaal

Ook in ons horeca-aanbod staat onze missie centraal: lokaal (maximaal 50km van Rotterdam), transparant over leverancier, productiewijze én prijs (71% van horeca-prijs ex btw gaat naar de boer) & sociaal.

We geloven in persoonlijk contact en korte lijntjes. Geef het daarom aan wanneer je ideeën hebt over ons assortiment en onze dienstverlening. Door het directe contact tussen Rechtstreex en de boer, kan de boer zijn teeltplan beter afstemmen op de behoeftes vanuit de horeca. Om een beeld van ons assortiment te krijgen, kan je hier ons assortiment voor consumenten bekijken.

Onze klanten

Hieronder vind je een overzicht van onze huidige horecaklanten. Klik op de foto om naar de website te gaan! Het zijn bedrijven die koken met onze producten en/of deze verkopen in hun winkel.

Praktische informatie over bestellen bij Rechtstreex

Onze huidige horecaklanten beleveren we op woensdag (bestellen vóór maandag 11:00) en/of vrijdag (bestellen vóór woensdag 10:30). Levering is gratis bij een bestelbedrag van 140 euro of meer, mits de leverlocatie passend is op onze routes in de Rotterdamse regio. In overleg is natuurlijk veel mogelijk! 

Wil je ook koken met onze lokale versproducten of producten van onze makers verkopen? We overleggen graag welke producten het meest geschikt zijn voor jouw horeca- of retailzaak! Neem contact op met Maarten Bouten via rotterdam@rechtstreex.nl of 06-15887510. Maarten abonneert je graag op onze horecanieuwsbrief zodat je het horeca-assortiment kunt bekijken.

Op zoek naar een Cateraar?

Rechtstreex doet zelf geen catering. Als je op zoek bent naar een cateraar, raden we je graag onderstaande partijen aan.