Voordelen van bestellen bij Rechtstreex

  • Verser dan vers. Versproducten van Rechtstreex zijn lokaal geproduceerd, seizoensgebonden en worden niet eerst nog dagen of weken opgeslagen. Ze belanden zo snel mogelijk vanaf het land van de boer in jouw keuken. 
  • Persoonlijk contact. Bij ons heeft iedereen in de keten een gezicht. Niet alleen onze klanten, maar ook onze boeren. Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen, advies op maat geven en anticiperen op bijzondere wensen en andere ideeën. 
  • Transparante keten. Je weet als chef precies waar je mee kookt en als ondernemer communiceer je dit gemakkelijk naar je klanten. Op de website vind je heldere productinformatie en zo kun je alles over jouw ingrediënten vertellen.
  • Je steunt de lokale economie en draagt bij aan de biodiversiteit op het platteland. Jouw aankopen helpt boeren uit je eigen regio om hun werkzaamheden op een duurzame manier te realiseren. Zo kunnen ze produceren met aandacht voor de natuur en met het oog op een gezonde toekomst voor niet alleen hun bedrijf, maar ook de rest van de wereld.
     

Praktische informatie

Bestel voor maandag 11:00, ontvang de bestelling op woensdag. 
Bestel voor woensdag 11:00, ontvang de bestelling op vrijdag. 

- orders min €300 p/w (min €150 p/order) Horeca Start ±6%                                       
- orders min €600 p/w (min €300 p/order) Horeca Basis ± 12%
- orders min €900 p/w (min €450 p/order) Horeca Premium ± 14%

Bestellen is vrijblijvend en elk moment te stoppen. Er is geen minimaal bestelbedrag, maar voor orders onder de €300 p/w vervalt de korting. Bezorgkosten (centrum Rotterdam en Den Haag) is gratis vanaf €50,00 (tot €50,00 wordt €7,50 gerekend).

Contactgegevens zakelijk
Pien Muijser 0624442528 - klantbeheer en assortiment
Kirsten Reiniga 0641664322 - bestellingen en leveringen
 
 

'Voor mij is er niets mooiers dan dat ik ook het verhaal achter onze producten kan vertellen​​​​.​​​'
Wessel van restaurant De Harvest werkt al vanaf dag 1 met producten van Rechtstreex