Onze klanten

Hieronder vind je een overzicht van onze huidige horecaklanten. Klik op de foto om naar de website te gaan! Het zijn bedrijven die koken met onze producten en/of deze verkopen in hun winkel. 

Op zoek naar een Cateraar?
Rechtstreex doet zelf geen catering. Als je op zoek bent naar een cateraar, raden we je graag onderstaande partijen aan! 

 

 

Praktische informatie over bestellen bij Rechtstreex

Onze huidige horecaklanten beleveren we op woensdag (bestellen vóór maandag 11:00) en/of vrijdag (bestellen vóór woensdag 10:30). Levering is gratis bij een bestelbedrag van 140 euro of meer, mits de leverlocatie passend is op onze routes in de Rotterdamse regio. In overleg is natuurlijk veel mogelijk! 

Wil je ook koken met onze lokale versproducten of producten van onze makers verkopen? We overleggen graag welke producten het meest geschikt zijn voor jouw horeca- of retailzaak! Neem contact op met Rachelle Eerhart, Regiocoördinator Rotterdamvia rotterdam@rechtstreex.nl of 06-26877657. Rachelle abonneert je graag op onze horecanieuwsbrief zodat je het horeca-assortiment kunt bekijken.