PRODUCT FILTER

Rechtstreex Insulindeplein
Wijkchef Ariëtte Bos
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 3,95
Gratis vanaf € 50,00

Rechtstreex Insulindeplein

Vlaggemanstraat 5b, 3038LA, Rotterdam

Door het Corona-virus zijn de afhaaltijden aangepast, om betere spreiding bij het ophalen te krijgen!

Je kunt bij het bevestigen van de bestelling een tijdvak aangeven dat je goed uitkomt, als een tijdvak vol is, sluit deze. Het afhalen is iets anders dan gewoonlijk: bij de deur. Zo hoef je niet naar binnnen en kunt zien of je aan de beurt bent. Houd ±1,5 meter afstand van elkaar zoals het RIVM adviseert. En laten we het toch óók gezellig houden met elkaar, knoop gewoon een praatje aan met één van je buurtgenoten!

Maar verder, zoals altijd: welkom! Even voorstellen: mijn naam is Ariëtte Bos en sinds maart 2016 ben ik wijkchef van Rechtstreex aan het Insulindeplein. Ik woon en werk al lange tijd met plezier in Bergpolder. Maar eerlijk en lokaal eten was nog niet in onze wijk beschikbaar, tot nu… Dat het ook nog eens uit Rotterdam en omgeving komt, maakt het extra smakelijk. Iedere week een mooie keuze aan groenten, fruit en andere lekkernijen. En: je hoeft alleen maar naar dit adres te komen, dat scheelt veel tijd!

Het afhaalpunt bevindt zich aan het Insulindeplein (Bergpolder), op de Vlaggemanstraat 5B, bij de grote garagedeuren.

Je ontvangt  de nieuwsbrief op maandag om 14 uur. Bestellen kan de hele week*, maar 'sluit' om woensdagochtend 10.30 uur, voor de bestelling van die week. De afhaalmomenten zijn (door Corona-crisis aangepast) vrijdag van 14-19 uur (tijdslot van 1 uur) en op zaterdagochtend van 10.30 tot 12 uur. We bezorgen ook aan huis in de wijken Bergpolder, Blijdorp, Liskwartier; deze service kun je bij de bestelling aangeven, een tijdstip ook. Vanaf  50,- is het gratis.

Niet onbelangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus svp. neem je eigen tassen en zakjes mee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte' en natuurlijk hoop ik je snel te zien op het afhaalpunt!

*als je eerder bestelt (dus vóór maandag 14 uur) ontvang je op maandag geen nieuwbrief meer. Bestel je niet, dan ontvang je op dinsdagmiddag een reminder (tenzij je langer dan 4 weken niet hebt besteld, dan ontvang je ook deze niet). Op maandag 14 uur wordt het nieuwe 'Vrijdag-ophaal' assortiment aangezet. Als in het weekend producten uitverkocht zijn, kun je proberen via een oude nieuwbrief -na maandag 14 uur- nog eens te kijken op de website. Grote kans dat de voorraad dan is aangevuld en je product er weer bij staat.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31619445996

BTW: NL801490042B01
KVK: 24234731


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 15:00 - 16:00
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 18:00
vrijdag 18:00 - 19:00
zaterdag 10:00 - 11:00
zaterdag 11:00 - 12:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief