Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Insulindeplein (Bergpolder)
Wijkchef Ariëtte Bos
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 3,95
Gratis vanaf € 50,00

Rechtstreex Insulindeplein (Bergpolder)

Vlaggemanstraat 5b, 3038LA, Rotterdam

 

Door het Corona-virus zijn de afhaaltijden aangepast, om iets meer spreiding te krijgen!

Je kunt zelf een tijdvak aangeven dat je goed uitkomt (ik hou het in de gaten, als een tijdvak te vol raakt, sluit ik deze). Er kunnen max 3 personen binnen. Er is genoeg ruimte om in te pakken. Blijf svp buiten wachten tot je naar binnen kunt. Houd ±1,5 meter afstand van elkaar zoals het RIVM adviseert. En laten we het ook tòch gezellig houden met elkaar, knoop gewoon een praatje aan met één van je buurtgenoten!

 

Hai! Even voorstellen: mijn naam is Ariëtte Bos en sinds maart 2016 ben ik wijkchef van Rechtstreex aan het Insulindeplein. Ik woon en werk al lange tijd met plezier in Bergpolder. Maar eerlijk en lokaal eten was nog niet in onze wijk beschikbaar, tot nu… Dat het ook nog eens uit Rotterdam en omgeving komt, maakt het extra smakelijk. Iedere week een mooie keuze aan groenten, fruit en andere lekkernijen. En: je hoeft alleen maar naar dit adres te komen, dat scheelt veel tijd!

Het afhaalpunt bevindt zich aan het Insulindeplein (Bergpolder), op de Vlaggemanstraat 5B, bij de grote garagedeuren.

Bestellen kan van maandagmiddag 14 uur tot woensdagochtend 10.30 uur. De afhaalmomenten zijn (aangepast) vrijdag van 14-19 uur (tijdslot van 1 uur) en op zaterdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Ik bezorg ook aan huis in de wijken Bergpolder, Blijdorp, Liskwartier; deze service kun je bij de bestelling aangeven. Bel me, dan spreken we een geschikte tijd af. Vanaf  50,- is het gratis.

Niet onbelangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus neem je eigen tassen en zakjes mee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte' en natuurlijk hoop ik je snel te zien op het afhaalpunt!

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31619445996

BTW: NL801490042B01
KVK: 24234731


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 14:00 - 15:00
vrijdag 15:00 - 16:00
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 18:00
vrijdag 18:00 - 19:00
vrijdag 19:00 - 20:00
zaterdag 10:30 - 11:30
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode