• NIEUW
 • Rechtstreex Katendrecht
  Wijkchef Chauffeurs Aswin en Rowan
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Katendrecht dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Katendrecht

  Fruitlaan 6, 3072WK, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Katendrecht. Dit afhaalpunt wordt gerund door chauffeurs Rowan en Aswin. Je kan hier de mooiste lokale producten bestellen en afhalen. We pakken je bestelling in op ons verzamelpunt en nemen hem mee naar de afhaal locatie. Hier geeft de chauffeur je jouw koelbox met producten en jij laadt je boodschappen over in je tas. Heb je ook bevroren producten? Dan geeft de chauffeur deze aan je op het afhaalpunt.

  Bestel je voor het eerst? Houd dan bij het plaatsen van je bestelling je iDeal-gegevens bij de hand. 

  Interesse om mee te doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'!

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 18:00-19:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.