Rechtstreex Katendrecht (Bakkerswerkplaats)
Judith

Brede Hilledijk 263, Rotterdam
31619197470

Wijkchef

Rechtstreex Katendrecht (Bakkerswerkplaats)

Welkom bij Rechtstreex Katendrecht! Je kan vanaf nu de mooiste boerenproducten bestellen en afhalen op De Kaap! Houd de eerste keer je iDeal-gegevens… Lees verder
Bestellen voor: maandag 11:00 uur
  • Afhaaltijden
  • woensdag 16:00 - 17:30
  • woensdag 17:30 - 19:00

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

Geen minimum bestelbedrag

Incasso na afhalen


Terug naar boven

Rechtstreex Katendrecht (Bakkerswerkplaats)
Judith

Rechtstreex Katendrecht (Bakkerswerkplaats)

Welkom bij Rechtstreex Katendrecht! Je kan vanaf nu de mooiste boerenproducten bestellen en afhalen op De Kaap! Houd de eerste keer je iDeal-gegevens bij de hand.

Het is zover! We komen terug naar Katendrecht 
Jarenlang waren we met veel plezier aanwezig op Katendrecht: in onze winkel in de Fenix Food Factory & bij het afhaalpunt van Burro e Salvia. Nu zijn we terug op Katendrecht met een afhaalpunt bij de Bakkerswerkplaats. Wijkchef Judith verwelkomt je daar graag! Interesse om mee te doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 57ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 

Contact

Brede Hilledijk 263
3072NH Rotterdam


31619197470

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296