• NIEUW
 • Rechtstreex Kethel Schiedam
  Wijkchef Van Dijk wijnhandel
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Kethel Schiedam dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Kethel Schiedam

  Schiedamseweg 33, 3121JD, Schiedam

  Welkom bij Rechtstreex Kethel!
  Je bestelling staat voor je klaar bij Marcel en Marina in de mooie Wijnhandel Van Dijk. 'Onze passie voor wijn deelden we al in ons eigen restaurant wat wij van 1993 tot 1998 hebben gerund. Na wat omzwervingen langs Nederlandse distributeurs hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en zijn we deze wijnhandel gestart. Ons doel? Lekkere wijnen naar de consument brengen met zo min mogelijk tussenschakels. Zo blijven de flessen ook betaalbaar. Het voelt als een logische stap om ook een Rechtstreex-afhaalpunt te openen in onze wijnhandel zodat ook voedsel direct van de boer bij jou komt.' 

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? 
  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Gratis aanmelden nieuwsbrief'

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij wijnhandel Van Dijk. Je bestelling graag zelf uit de thermobox halen. Die staat in de overkapping naast de winkel. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen?

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:30-18:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.