• NIEUW
 • Rechtstreex Kleiwegkwartier-Oost is donderdag en woensdag gesloten, woensdag 28 augustus zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 26 augustus 13:30 uur

  Rechtstreex Kleiwegkwartier-Oost
  Wijkchef Vera & team
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Kleiwegkwartier-Oost

  Hillegondastraat 19-25, 3051PA, Rotterdam

  Een afhaalpunt midden in het kleiwegkwartier, in de buurt van de gezellige Kleiweg en vlakbij station Noord.

  En niet zomaar een afhaalpunt! Bijzonder is de plek, namelijk op een school voor moeilijk lerende jongeren, VSO De Hoge Brug.

  Op deze school komen de leerlingen in contact met allerlei vormen van arbeid.
  In het begin veilig op school onder begeleiding van een leerkracht, zoals onze winkel, en later buiten de school.

  In onze Rechtstreexwinkel leren de leerlingen o.a. zaken als omgaan met producten,  gezonde voeding, werken met klanten, geld en hoeveelheden.

  Ook maken ze kennis met onbekende producten zoals aardperen of pastinaak. We proberen recepten uit en delen die graag met onze klanten.

  Soms moeten ze werken onder tijdsdruk. Er moet met zorg en aandacht met de producten worden omgegaan. en de bestellingen moeten voor een bepaalde tijd klaar staan.

  Daarnaast vinden we het geweldig om mensen uit de buurt te verwelkomen in onze school en samen te genieten van de gezonde producten uit de streek waar de boeren een goede prijs voor krijgen.

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 12:00-15:00   
  woensdag 15:00-18:30   
  woensdag 13:30 uur
  vrijdag 12:30-15:30   


  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.