• NIEUW
 • Rechtstreex Kralingen
  Wijkchef Joke Stenvert
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Kralingen dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Kralingen

  Noordeinde 31, 3061EM, Rotterdam

  Hallo, ik ben Joke de wijkchef van Kralingen.

  Ik ben afgestudeerd als diëtist en heb dit vak jarenlang in Rotterdam uitgeoefend. Nu heb ik een eigen bedrijf en Rechtstreex is een van mijn activiteiten.

  Ik geef klanten graag adviezen en tips over hoe ze met voeding, koken en bewaren om kunnen gaan. Eten is vooral leuk! Het afhalen van de boodschappen zie ik ook als een moment om zelfs met klanten te praten. Ik wil niet alleen maar een doorgeefluik zijn. Ik zie je graag op mijn afhaalpunt!

  Je kunt op woensdag en vrijdag de boodschappen afhalen bij de garage aan het Noordeinde 31.


  Wil je elke week ons ??assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-17:00   
  woensdag 17:00-18:00   
  woensdag 18:00-19:00   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 3,95
  Gratis vanaf € 50,00 afhankelijk van je postcode
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Rotterdam
  3061, 3062, 3063  +31653895854

  BTW: 49461199B01

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.