Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Lekkerkerk
Wijkchef Sybrich
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
PIN bij afhalen

Rechtstreex Lekkerkerk

Achterstraat 34, 2941AB, Lekkerkerk

Wij (Sybrich en Eric) runnen een wijkpunt van Rechtstreex. Onze locatie is Broodje Kadootje, Achterstraat 34 in Lekkerkerk. Broodje Kadootje is een lunchroom / streekproductenwinkel. We bereiden onze gerechtjes waar mogelijk met streekpoducten.

Wat betekent een wijkpunt van Rechtstreex? Weet wat je eet, weet waar het vandaan komt en weet wie de boer/producent is. Rechtstreex maakt het mogelijk boodschappen te doen van boeren en voedselmakers uit onze mooie Krimpenerwaard, maar ook uit de Waarden om ons heen, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard.

Het mooie is het werkt ZONDER abonnement, je kiest zelf wat je wilt bestellen, je bestelt online en haalt jouw boodschappen op bij ons. Betalen doe je contant of met pin bij het ophalen van de boodschappen of thuis, met een factuur achteraf.

Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en voor de boer? Maak het verschil en doe mee. Schijf je in voor onze nieuwsbrief en begin met ontdekken.

Je kunt je bestelling plaatsen van vrijdag 20:00 uur t/m woensdag 10:30 uur. De bestellingen kunnen de vrijdag erna worden opgehaald tussen 18:00 en 20:00 uur of op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. (Op de website staat aangegeven dat er besteld kan worden van maandag 14:00 tot woensdag 10:30 uur. Je kunt dus eerder bestellen dan maandag, maar het kan gebeuren dat op maandag het assortiment wordt bijgewerkt. Je ontvangt daarover dan altijd een email.)

Neem altijd je eigen tassen mee.

Tot binnenkort!

Siep en Eric

PS Wil je meer weten over de activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio, kijk dan hier. Bekijk hieronder alvast alle mooie seizoensproducten die je bij ons kan bestellen en lees hier meer over onze inkoopfilosofie.

Jij maakt het verschil!+31647133593

BTW: NL135929179B01
KVK: 64132269


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 18:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 16:00