• NIEUW
 • Rechtstreex Lekkerkerk
  Wijkchef Sybrich
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Lekkerkerk

  Achterstraat 34, 2941AB, Lekkerkerk

  Mijn naam is Sybrich en ik run een wijkpunt van Rechtstreex op de locatie van Broodje Kadootje, Achterstraat 34 in Lekkerkerk. Broodje Kadootje is een lunchroom / streekproductenwinkel. De gerechten die hier geserveerd worden, zijn waar mogelijk bereid met streekpoducten.

  Wat betekent een wijkpunt van Rechtstreex? Weet wat je eet, weet waar het vandaan komt en weet wie de boer/producent is. Rechtstreex maakt het mogelijk boodschappen te doen van boeren en voedselmakers uit onze mooie Krimpenerwaard, maar ook uit de Waarden om ons heen, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard.

  Je kiest zelf wat je wilt bestellen. Dit kan met of zonder abonnement. Je bestelt online en haalt jouw boodschappen op bij ons. Betalen doe je contant of met pin bij het ophalen van de boodschappen of thuis, met een factuur achteraf.

  Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en voor de boer? Maak het verschil en doe mee. Schijf je in voor onze nieuwsbrief en begin met ontdekken.

  Je kunt je bestelling plaatsen tot woensdag 13:30 uur. De bestellingen kunnen worden opgehaald op vrijdag van 15:30 tot 18:30 uur. Mocht deze tijd of dag je een keer niet goed uitkomen, bel of mail me dan en we spreken een ander tijdstip af. 

  Neem altijd je eigen tassen mee.

  Tot binnenkort!

  Sybrich

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:30-17:00   
  vrijdag 17:00-18:30   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Berkenwoude
  2825

  Bergambacht
  2861

  Krimpen aan de Lek
  2931

  Lekkerkerk
  2941  +31647133593

  BTW: NL135929179B01
  KVK: 64132269

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.