Rechtstreex Liskwartier
Rachelle en Maarten

Wijkchef

Rechtstreex Liskwartier

Bergselaan 126A, Rotterdam
0615887510

Welkom op de pagina van Rechtstreex Liskwartier. Mocht je ons nog niet kennen: hier leggen we je graag uit wie we zijn en waar we voor staan. We doen op dit moment een verkenning naar de behoefte om in het Liskwartier een nieuw Rechtstreex afhaalpunt te openen.

Over Rechtstreex

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 57ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

De Buurtenquete

Is er enthousiasme voor een wijkpunt in het Liskwartier? Rechtstreex doet een verkenning. Help ons mee en vul hier de buurtenquete in. Wil je op de hoogte blijven van Rechtstreex in jouw buurt? Meld je rechts op deze pagina aan voor de nieuwsbrief. Hopelijk binnenkort de lekkerste lokale producten gewoon bij jou in de straat!

Wil je al een keer bestellen bij Rechtstreex? Dat kan iets verder weg onder andere bij onze wijkpunten Insulindeplein, Agniesebuurt en Uit je Eigen Stad Centraal Station.

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Bergselaan 126A
3037CG Rotterdam


0615887510

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven