• NIEUW
 • Rechtstreex Mallegatsluis
  Wijkchef Herman
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Mallegatsluis dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Mallegatsluis

  Schielands Hoge Zeedijk 1, 2802RB, Gouda

  Bij het IJsselhuis kun je nu ook de lekkerste producten uit de streek ophalen van Rechtstreex. Chef Herman Winkelman bestelt al sinds 2017 wekelijks uit het uiteenlopende en wisselende aanbod. Herman: "Het leuke is dat assortiment wisselt met het seizoen, zo kijken we elk jaar weer uit naar al het moois wat komen gaat. Dat houdt het koken ook spannend en uitdagend." In het assortiment ontdek je vanzelf je eigen favorieten!

  Het IJsselhuis Gouda is al jaren een begrip, een oud schipperswachtlokaal waar met lokale smaakmakers wordt gekookt door Herman en zijn team. Waar je een goed glas bier uit de buurt drinkt en je de schepen aan je voorbij ziet gaan in de Mallegatsluis. Een vakantiegevoel aan de rand van de binnenstad, waar polder en stad samen komen. 

  Handig om te weten:

  • Bestellen vóór woensdag 13:30u anders komt de bestelling bij de volgende week terecht.
  • Vergeet niet je eigen tas / krat mee te nemen.
  • Bedrag van je boodschappen wordt 2 dagen na je ophalen automatisch afgeschreven van je rekening.

  Over Rechtstreex 
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of wat je wil bestellen. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:00-17:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.