• NIEUW
 • Rechtstreex Museumpark
  Wijkchef Joost
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Museumpark dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Museumpark

  Museumpark 25, 3015CB, Rotterdam

  Bij NAi Boekverkopers midden in Het Nieuwe Instituut kun je nu ook terecht voor producten van boeren uit de buurt! We zetten ons graag in voor een duurzamere omgeving, daarom breiden wij met plezier ons assortiment van boeken uit naar de verse streekproducten van Rechtstreex. Met de seizoensgebonden producten, korte afstanden die de producten hoeven af te leggen en eerlijke prijzen proberen we samen een verschil te maken voor een duurzamer leefwijze.

  Rondom het ophaalpunt in onze winkel zul je ook een selectie van gerelateerde boeken vinden. Die je hopelijk zullen inspireren om samen te bouwen aan een duurzamere omgeving.

  Hoe werkt het?
  Je bestelt in de webshop en kiest bij het afrekenen voor afhaalpunt Rechtstreex Museumpark. De boeren oogsten daarna jouw producten en we pakken je bestelling in op ons verzamelpunt. Op donderdagmiddag zetten we je bestelling klaar bij Joost. Je kunt daar zelf je bestelling uit de kast pakken, ergens tussen 16 en 20 uur. Vergeet niet te kijken of je ook gekoelde en/of bevroren producten hebt besteld, die liggen in de boxen met 'koeling' en 'vries' erop. 

  Bestel je voor het eerst? Houd dan bij het plaatsen van je bestelling je iDeal-gegevens bij de hand voor het activeren van de automatische incasso.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 16:00-20:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.