Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Nieuw Terbregge
Wijkchef Elly
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Nieuw Terbregge

Meerum Terwogtlaan 169, 3056PP, Rotterdam

Woon je in Terbregge of Nieuw Terbregge en wil je bestellen bij Rechtstreex? Doe dat dan via de webshop vóór woensdag 10:30 en haal je boerenboodschappen op vrijdag aan de Meerum Terwogtlaan 169!

Heb je interesse om boerenboodschappen bij ons te doen en deze af te halen in Nieuw Terbregge? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte!'

Via de webshop kan je het huidige assortiment van Rechtstreex bekijken. Dit bestaat uit producten die maximaal 50 kilometer van Rotterdam geteeld of gemaakt worden. Bij elk product kan je doorklikken om meer te weten te komen over het product én de boer of maker. Bij Rechtstreex is de prijs ook volledig transparant: van elke euro die je bij ons besteedt gaat 56 cent naar de boer. De rest is voor de belastingdienst, logistiek, organisatie en het werk van de wijkchef, de persoon of organisatie die het afhaalpunt runt.

Zo bouwen wij aan een regionale, transparante & sociale voedselketen waarin je als consument weet wat je eet en waarin de boer weer een eerlijke prijs krijgt! Zin om ook te genieten van de mooiste streekproducten? Doe dan mee met Rechtstreex! 

Vragen? Mail Elly van Rechtstreex Nieuw-Terbregge op nieuwterbregge@rechtstreex.nl+31645141464

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 19:00