• NIEUW
 • Rechtstreex Noordereiland
  Wijkchef Ellen
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Noordereiland dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Noordereiland

  Burgemeester Hoffmanplein 30B, 3071XL, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Noordereiland Stuurhut!

  Wijkchef Ellen van Bodegom heet je van harte welkom en helpt je met je boodschappen. Je kunt op de woensdagen tussen 16:00 en 19:00 uur terecht bij de Stuurhut aan het Burgemeester Hoffmanplein 30b.

  Je bestelling plaatsen en wijzigen kan elke maandag tot 13.30 uur. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief (knop hiernaast te vinden) als je op de hoogte wilt blijven van het wijkpunt en Rechtstreex. 

  Over de locatie (Burgemeester Hoffmanplein 30B)
  Op het groene plein midden op het Noordereiland vind je onze Stuurhut, in een gezellig hoekpand. Het Rechtstreex afhaalpunt is in onze ontmoetingsplek waar we met, voor en door buren en partners samen werken aan een duurzaam en zelfvoorzienend eiland. Het ophalen is ideaal te combineren met een groene of blauwe wandeling Nationaal Park Rotterdam in, over het Noordereiland en Entrepot (wandelkaart beschikbaar). Mocht je tussendoor een kop thee of koffie willen, laat dat vooral weten. Je bent welkom om even ‘aan te meren’.

  Over wijkchef Ellen
  Samenwerken aan een beter klimaat, om nu impact te maken en vooral ook voor iedereen die nog niet is geboren; Dat drijft me om de afgelopen jaren samen met mijn buren te werken aan de Stichting Iedereenaanboord. Een community waarin we intussen ook samenwerken met studenten van verschillende opleidingen, Rotterdam Circulair, Rotterdams Weerwoord, SOL en Woonstad en alle mooie voorbeelden in de stad. Sinds dit jaar hebben we onze eigen ontmoetingsplek De Stuurhut geopend. De plek om nog zichtbaarder en eenvoudiger elkaar te ontmoeten en te inspireren. We werken met elkaar aan groene (biodiversiteit), blauwe (waterbeheer) en gele acties (energietransitie en circulaire economie). Benieuwd? Kom aan boord!

  Via de webshop van Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een korte, eerlijke voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online en haalt je bestelling op in je wijk. 

  Lijkt dit je wel wat? We houden je graag op de hoogte. Klik op de knop 'Gratis aanmelden nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van het lokale seizoensassortiment. 

  Hoe werkt het?
  We pakken je bestelling in op ons verzamelpunt en brengen hem naar De Stuurhut. Wijkchef Ellen zorgt ervoor dat alles klaar staat. Bestel je voor het eerst? Houd dan bij het plaatsen van je bestelling je iDeal-gegevens bij de hand voor het activeren van de automatische incasso.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-19:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.