Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Ommoord (Schooltuin Geelkruid)
Wijkchef Laura
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
PIN bij afhalen

Rechtstreex Ommoord (Schooltuin Geelkruid)

Geelkruid 6, 3068SP, Rotterdam

Bestel nu bij Rechtstreex Ommoord! 

Hallo! Even voorstellen: mijn naam is Laura Bartels en sinds begin november 2018 ben ik wijkchef van Rechtstreex Ommoord. Ik woon sinds 2002 met veel plezier in Ommoord met mijn man en 3 kinderen. Ik heb een passie voor koken en eerlijk en lokaal eten hoort daarbij, vandaar dat ik mijn eigen wijkpunt voor Rechtstreex gestart ben. 

Het afhaalpunt bevindt zich vanaf 19 juli 2019 op de schooltuin van Stichting Natuurstad, Geelkruid 6 3068 SP te Rotterdam. Rijdt op Geelkruid door tot net na de afslag naar Christoffelkruid. Je ziet dan vanzelf het grote bord van Stichting Natuurstad. Bij het hek staat eveneens de vlag van Rechtstreex. Ga door het hek naar binnen en rechts om het gebouw heen. Ik sta daar buiten bij de picknicktafels of binnen in het leslokaal. Mocht het lastig te vinden zijn, bel me dan op 0651989832. Dan loods ik je erheen.

Bestellen kan tot woensdagochtend 10.30 uur. Je kunt dan jouw bestelling op vrijdag komen afhalen tussen 15.30 en 18.00 uur. Ook belangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus neem je eigen tassen en zakjes mee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en natuurlijk hoop ik je snel te zien op het afhaalpunt!

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.+31651989832

BTW: NL135276780B01
KVK: 72881623


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 15:30 - 16:30
vrijdag 16:30 - 18:00