Rechtstreex Ommoord (Prins Alexanderschool)
Laura

Curieplaats 20-22, Rotterdam
31651989832

Wijkchef

Rechtstreex Ommoord (Prins Alexanderschool)

Het is zover, we gaan starten in Ommoord!

Binnenkort gaan we van start in Ommoord bij de Prins Alexanderschool. Je kan dan elke week tot woensdag 10:30 je bestelling in deze webshop plaatsen en dan staat jouw krat op vrijdag tussen 15:30 - 18:00 klaar bij wijkchef Laura! 

Ik ben Laura Bartels en heb een passie voor gezond, duurzaam en lekker eten, waardoor ik jou tevens kan voorzien van receptideetjes en tips voor de bereiding. Omdat kinderen de toekomst hebben, wil ik met dit wijkpunt tevens bereiken, dat meer jongeren zich gaan inzetten voor gezond en duurzaam eten.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 57ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Curieplaats 20-22
3069HA Rotterdam


31651989832


Terug naar boven