• NIEUW
 • Rechtstreex Oog in Al
  Wijkchef Oog in Al
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag

  Rechtstreex Oog in Al

  Park Oog in Al 4, 3533HE, Utrecht

  In Oog in Al gaan we in het park een wijkpunt starten! Heb je interesse om je lokale boodschappen daar binnenkort op te halen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Dan houden we je op de hoogte van dit wijkpunt. Bij 100 nieuwsbriefinschrijvingen kunnen we van start!  

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

  Over Rechtstreex Utrecht
  We willen onze lokale voedselketen ook in Utrecht beschikbaar maken en doorgroeien naar een steeds lokaler Utrechts assortiment. We starten met de kiwi's van Nieuw Slagmaat uit Bunnik, biologische appels en peren van De Lindegaard uit Beusichem en blauwaderkaas van De Houdycker uit Kamerik. Die kan je dan afhalen bij onze eerste zes afhaalpunten, waarna er nog vele zullen volgen. Kijk voor mee rinformatie op rechtstreex.nl/utrecht .
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.