• NIEUW
 • Rechtstreex Oude Centrum
  Wijkchef Eline
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Oude Centrum dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Oude Centrum

  Boekhorststraat 126, 2512CT, Den Haag

  Welkom bij Rechtstreex Oude Centrum. Via de webshop bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een korte, eerlijke voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op in je wijk of laat ze thuisbezorgen. 

  Lijkt dit je wel wat? We houden je graag op de hoogte. Klik op de knop 'Gratis aanmelden nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van het lokale seizoensassortiment. 

  Over Elke Dag Vers!
  Elke dag vers! is een flexibele werkplek en club van creatieve en ondernemende types in het Oude Centrum van Den Haag. Wij organiseren ook graag kleinschalige evenementen, waarbij lokale producten en makers vaak centraal staan. De samenwerking met Rechtstreex lijkt dus voorbestemd! Want nu slaat ook onze naam eens écht ergens op ;) Je kunt ons volgen op instagram @elke_dag_vers

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex. We pakken je bestelling in op ons verzamelpunt en brengen hem naar Elke Dag Vers.

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.

  Ken je nog meer mensen in deze buurt die ook wel onderdeel willen worden van de eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 17:00-18:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.