• NIEUW
 • Rechtstreex Overschie
  Wijkchef Marie-Jozé
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Overschie dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Overschie

  Burgemeester Bosstraat 46, 3043GD, Rotterdam

  Hoi! Ik ben Marie-Jozé, sinds oktober 2021 wijkchef van Rechtstreex Overschie. Op woensdag ontvang ik alle mooie lokale producten in mijn 'winkel' in De Fabriek aan de burgemeester Bosstraat. Hier weeg en verdeel ik alles en en zet het klaar in kratjes voor de klanten die vanaf 16.30 welkom zijn om hun boodschappen af te halen. In De Fabriek zitten allemaal creatieve ambachtelijke bedrijven, een prima plek voor het wijkpunt!

  Sinds de zomer van 2021 ben ik Natuurvoedingskok. Ik haalde mijn diploma aan de Gimsel Academy. Dat was voor mij het moment om het roer om te gooien omdat ik zeker wist dat ik 'iets moest' met mijn passie voor koken en gezonde voeding. Nadat ik mijn baan als econoom bij de gemeente Rotterdam had opgezegd kwam Rechtstreex op mijn pad. Ik voel me bij Rechtstreex als een vis in het water en vind het heel erg fijn om met lokale, mooie producten te werken en onderdeel te zijn van een positieve toekomstgerichte organisatie! Ook vind ik het contact met klanten enorm leuk en inspirerend. Naast het runnen van het wijkpunt, kook ik elke dinsdag voor de medewerkers van Rechtstreex. Ik geef workshops op het gebied van voeding en ik kook voor verschillende gelegenheden. 

  Op vrijdagavond of zaterdagochtend verstuur ik de nieuwsbrief met het nieuwe assortiment. Via de webshop kun je jouw bestelling doorgeven tot maandagochtend 13.30 uur. Dan verzamel ik alle bestellingen en plaats deze bij Rechtstreex. Op woensdag haal je jouw bestelling op tussen 15 en 18.30 uur bij mijn pop-up winkel. Verser kan niet!


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:30-18:00   


  +31650212732

  BTW: NL003907865B33
  KVK: 84019719

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.