Rechtstreex Overschie (Natuurdrogisterij Paalman)
Albert

Wijkchef

Rechtstreex Overschie (Natuurdrogisterij Paalman)

Burgemeester Baumannlaan 89A, Rotterdam

Helaas sluit Natuurdrogisterij Paalman haar deuren en daarmee sluit ook Rechtstreex Overschie voorlopig. We danken Albert en zijn team voor de samenwerking! Vanuit Rechtstreex zijn we op zoek naar een nieuwe locatie in Overschie. Heb je een idee? Laat het ons dan vooral weten op rotterdam@rechtstreex.nl 

--

Beste mensen in Overschie

Omdat het aanbod van goede producten vaak te wensen over laat zijn wij met Rechtstreex Overschie een nieuw initiatief gestart waar we reuze trots op zijn. Zo werken we samen aan een heerlijk, eerlijk, gezond en lang leven.

De lekkere lokale producten koop je direct bij de boer/tuinder door middel van een bestelscherm op je telefoon of computer. Geen verplichte door een ander samengestelde pakketten, maar gewoon wat je zelf wilt eten. De boer/tuinder krijgt bovendien een mooie prijs. De producten zijn eerlijk, vaak biologisch, vers, lokaal, seizoensgebonden en betaalbaar. Zo krijg je goede producten met de juiste eerlijke smaak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief dan laten we het je weten als we genoeg aanmeldingen hebben om van start te gaan. Je kunt dan op vrijdagmiddag en zaterdagochtend je bestelde producten bij ons komen halen. Betaling gaat achteraf via een eenmalige automatische incasso waarvoor je bij het bestellen met je iDeal-gegevens en betaling van 36 cent eenmalig goedkeuring moet geven.

Deel onze trots en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hartelijke groet,

Albert van Natuurdrogisterij Paalman aan de Burgemeester Baumannlaan

Meer weten over Rechtstreex Rotterdam? Kijk dan hier

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Burgemeester Baumannlaan 89A
3043AG Rotterdam


010-4622146

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven