Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Overschie
Wijkchef Nine
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Overschie

De Lugt 17, 3043CJ, Rotterdam

Rechtstreex Overschie wordt gerund door wijkchef Nine Perdeck. Nine is ontwerper & meubelmaker én laat mensen met haar bedrijf Spaak Rotterdam op innovatieve wijze de stad zien. Ook heeft ze een hart voor lokaal en duurzaam voedsel, ze vertelt je er graag meer over op haar afhaalpunt! 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'.

Over Rechtstreex

Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.Lees hier meer over onze missie. +31640678644

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 19:00