• NIEUW
 • Rechtstreex Overschie
  Wijkchef Hilda
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Overschie dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Overschie

  Burgemeester Bosstraat 46, 3043GD, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Overschie!

  Onze wijkchef heet je van harte welkom en helpt je met je boodschappen. Je kunt op de woensdagen tussen 15:30 en 18:00 uur terecht aan de Burgemeester Bosstraat 46.

  We zijn nog op zoek naar iemand die de bestellingen wil uitgeven. Deze persoon noemen we de wijkchef van Overschie. Ben je iemand met een passie voor lokaal eten en duurzaamheid en wil je een steentje bijdragen aan een mooiere wereld? Mail dan naar bastiaan@rechtstreex.nl

  Via de webshop van Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een korte, eerlijke voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online en haalt je bestelling op in je wijk. 

  Lijkt dit je wel wat? We houden je graag op de hoogte. Klik op de knop 'Gratis aanmelden nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van het lokale seizoensassortiment. 

  Hoe werkt het?
  We pakken je bestelling in op ons verzamelpunt en brengen hem naar je wijkpunt. Wijkchef Diane zorgt ervoor dat alles klaar staat. Bestel je voor het eerst? Houd dan bij het plaatsen van je bestelling je iDeal-gegevens bij de hand voor het activeren van de automatische incasso.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:30-18:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.