• NIEUW
 • Rechtstreex Papendrecht is gesloten, vrijdag 3 mei zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor woensdag 1 mei 13:30 uur

  Rechtstreex Papendrecht
  Wijkchef Ester
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Papendrecht

  Kerkbuurt 56, 3354XK, Papendrecht

  Welkom bij Rechtstreex Papendrecht! Bestel hier de lekkerste boerenproducten uit onze regio & haal ze op vrijdag af in De Heerlijkheid van Papendrecht! 

  Even voorstellen: Ik ben Ester (59) en samen met mijn man Jan (64) en dochter Thuja (33 jaar) mogen wij de Heerlijkheid dagelijks in goede banen leiden. Dit “kleine” paradijsje biedt aan veel mensen een fijne plek om de inkopen te doen. Het verkopen vanuit onze boerderijwinkel doen we dit jaar al 50 jaar. De ouders van Jan zijn met een klein winkeltje aan huis begonnen en daarna hebben Jan en ik het voortgezet. Inmiddels is het flink uitgebreid, niet in oppervlakte want we zitten in de bebouwde kom, maar in diversiteit van teelt, activiteiten en diversiteit. We zijn altijd “bij onszelf gebleven”, zo noemt men dat, ik denk dat we daarom nog steeds met heel veel plezier nieuwe projecten oppakken en “werken” in al onze takken van de Heerlijkheid. Ik zet werken tussen aanhalingstekens, want het is manier van leven, een visie. Dit delen we met Rechtstreex, ons motief om gepassioneerde telers en kopers bij elkaar te brengen. Ons fruit, bier, winkel enz zijn onze kinderen, we koesteren en brengen ze groot. Want o wee als er klant vertrekt uit onze winkel en die bindt de appels onder zijn snelbinders! Geniet van het mooie product wat met zorg en liefde is gemaakt, dan smaakt het lekkerder…..zelfs heerlijk!

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Rechtstreex werkt zonder verplicht abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Een eerlijke prijs, zonder onnodige tussenschakels. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:00-17:30   
  vrijdag 17:30-19:00   
  zaterdag 9:00-16:00   


  +31637115091

  BTW: NL119512890B02
  KVK: 23033693

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.