• NIEUW
 • Rechtstreex Raaphorstlaan
  Wijkchef
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Raaphorstlaan dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Raaphorstlaan

  Raaphorstlaan 29d, 2245BJ, Wassenaar

  Welkom bij Rechtstreex Raaphorstlaan!

  Iedere woensdagmiddag tussen 16:30 en 18:00 uur kun je aan de Raaphorstlaan je lokale boodschappen komen ophalen. Heerlijke verse producten, rechtstreeks van de boer. Ben je later dan 17.30 uur? Dat is geen probleem! Je kunt dan zelf je boodschappen uit de box pakken, die in de schuur voor je klaar staat. Vergeet niet ook je bevroren producten uit de vriezer te pakken. Wijkchef José woont om de hoek en zal je zeker nog af en toe zien.

  Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail naar klantenservice@rechtstreex.nl

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Den Haag), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:30-18:00   


  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.