• NIEUW
  • Pasta met spekjes, champignons en room
    16-06-2022

    Pasta met spekjes, champignons en room

     

    2 personen
    bereiden 20 minuten
       
       

     

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    250 gr. pasta
    200-250 ml. room
    150 gr. spekblokjes
    250 gr. champignons
     
    Ingrediënten uit jouw keukenkastje
    2 tenen knoflook
    peper en zout

    En aan de slag!  
    • Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
    • Snijd de knoflook in dunne plakjes.
    • Bak in een droge koekenpan en op middelhoog vuur, de spekblokjes in ±10 min. bruin en knapperig. Schep ze met een schuimspatel uit de pan, zodat het vet in de pan blijft.
    • Bak in dezelfde pan de champignons in 5 min. lichtbruin. Roer tijdens het bakken de knoflook erdoor.
    • Giet de room bij de paddenstoelen en voeg de spekblokjes toe. Verwarm deze saus en breng op smaak met peper.
    • Kook de pasta in 4-6 min. gaar in gezout water. Giet af en schep de pasta door de saus.
    • Verdeel over twee borden. Rasp er eventueel nog wat kaas over.
    Geniet van je lokale maaltijd. Eet smakelijk!
     
    Pasta met spekjes, champignons en room
    16.58
    2p
    BIO
    Heereco
    Uden
    Witte champignons
    Biologisch
    2.93
    bakje (250 gram)
    Hoeksche Zuivel
    Maasdam
    Room
    3.08
    flesje (250 ml.)
    BIO
    Slager van Hoeve Biesland
    Delfgauw
    Spekblokjes
    Biologisch
    5.65
    stuk (150 gram)
    BIO
    Boerderij Landzicht
    Strijen
    Speltpasta - penne
    Biologisch Veganistisch
    4.92
    zakje (250 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL