• NIEUW
 • Rechtstreex Rhoon is gesloten, vrijdag 30 augustus zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor woensdag 28 augustus 13:30 uur

  Rechtstreex Rhoon
  Wijkchef Alice
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Rhoon dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Rhoon

  Stationsstraat 7, 3161HG, RHOON

  Woon je in Rhoon en wil jij genieten van verrassende producten van boeren en makers uit de buurt?

  Wijkchef Alice runt een afhaalpunt in haar winkel Bloemisterij van Rosmalen. Kom jij binnenkort ook jouw verse en lokale boodschappen afhalen? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je wekelijks een update van ons assortiment plus bestelreminder. 

  Alice "Wij zijn familie van Rosmalen, we hebben een klein tuincentrum in Rhoon Noord. Het voornaamste wat we verkopen zijn tuinplanten; vaste planten, één-jarigen, kleine struiken en in het voorjaar biologische groenteplanten. Diverse soorten aarde hebben we ook, bemeste tuinaarde,tuinturf, [biologische] potgrond en mediterrane grond. Binnen in de winkel hebben een ruimassortiment snijbloemen zowel in bossen als in vazen voor verkoop per tak. We verkopen groente- en bloemenzaden van Van Hemert een bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat.

  We zijn voorstander van de lokale productie en afname van groenten en fruit. In Nederland hebben we prachtige groenten en fruit wat op een zo efficiënt mogelijke manier geteeld wordt. Er is over van alles nagedacht, natuurlijke bestrijding van ongedierte, beregenen vanuit het waterbassin en het waterweer terug laten vloeien. Het voordeel is dat er geen lang gekoeld transport voor nodig is en dat de producten verser zijn. We gunnen de boer een goede prijs voor zijn heerlijke en verse producten.

  Je kunt bij ons jouw Rechtstreex boodschappen iedere vrijdag (14u-16u) en zaterdag van (10u-16u) afhalen, er is voldoende gratis parkeergelegenheid."


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 14:30-16:00   
  zaterdag 10:00-16:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.